Apple va organiza un eveniment de toamnă pe 12 septembrie, analiştii se aşteaptă la noi iPhone-uri

Apple a declarat marţi că va organiza evenimentul de toamnă pe 12 septembrie, pregătind terenul pentru ceea ce analiştii cred că va fi prezentarea unei noi linii de iPhone-uri şi ceasuri inteligente, potrivit Reuters.

530 afișări
Imaginea articolului Apple va organiza un eveniment de toamnă pe 12 septembrie, analiştii se aşteaptă la noi iPhone-uri

Evenimentul va fi găzduit la Teatrul Steve Jobs de la sediul său din Cupertino, California, potrivit invitaţiilor celei mai valoroase companii din lume.

Analiştii de pe Wall Street au declarat că Apple va încerca să atragă cumpărătorii cu o serie de noi caracteristici pentru dispozitivul său emblematic, în condiţiile în care lansarea are loc pe fondul unei scăderi a cererii de smartphone-uri la nivel global.

Apple a înregistrat un declin de 2,4% al vânzărilor de iPhone pentru cel de-al treilea trimestru fiscal - o scădere rară pentru produsul care a alimentat ani de zile creşterea companiei.

Cea mai scumpă variantă a noii generaţii de iPhone va avea o cameră periscop care ar putea îmbunătăţi capacitatea de zoom de 5 ori sau mai mult, potrivit analistului Ming-Chi Kuo de la TF International Securities.

Gama de ceasuri aşteptate ar putea avea un nou procesor bazat pe cipul Apple A15 Bionic, utilizat deja la modelele anterioare de iPhone, şi va creşte performanţa, potrivit unui raport Bloomberg News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici