BlackBerry este resuscitat şi revine mai puternic ca niciodată pe piaţă. Noul model va avea tastatură Qwerty

  • O companie demult uitată, încearcă să revină pe piaţă
  • Fanii BlackBerry primesc o veste bună: se pregăteşte un nou telefon 5G
  • Pe când toţi producătorii fac telefoane cu ecrane tot mai mari, BlackBerry va readuce tastatura Qwerty
1685 afișări
Imaginea articolului  BlackBerry este resuscitat şi revine mai puternic ca niciodată pe piaţă. Noul model va avea tastatură Qwerty

Sursa foto: profimedia

Îţi aminteşti de vremurile bune, când cine avea BlackBerry era cel mai tare din grup? Pe vremea aceea tastatura Qwerty era un lux şi sistemul de operare zbârnâia. În plus, era foarte cunoscut pentru siguranţa datelor.

Insă, odată cu apariţia IOS-ului şi Android-ului, BlackBerry a început să piardă teren... rapid şi mult.

Deşi focul s-a stins de-alungul anilor, a mai rămas puţin jar din ce a fost cândva şi un startup vrea să resusciteze compania. 

OnwardMobility, a anunţat deja un nou telefon marca BlackBerry, un model 5G cu tastatură Qwerty, care va fi lansat în prima jumătate a anului viitor.

Dacă deja te-a lovit nostalgia, află că şansele de succes s-ar putea să crească, pentru că device-ul va rula un Android pur de la Google.

Deasemenea, startup-ul din Texas promite că va perfecţiona tastatura Qwerty, în aşa fel încât să devină din nou un trend. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici