Cu iOS 15, telefonul iPhone poate să citească textul dintr-o poză în timp real

  • Apple a prezentat la conferinţa WWDC viitoarea versiune de iOS.
  • FaceTime devine un concurent pentru Zoom putând fi folosit pe Android şi Windows.
  • Noul sistem de operare va fi disponibil în toamnă.
230 afișări
Imaginea articolului Cu iOS 15, telefonul iPhone poate să citească textul dintr-o poză în timp real

Cu iOS 15, telefonul iPhone poate să citească textul dintr-o poză în timp real

 

Apple nu s-a mulţumit să se dueleze cu Microsoft, Samsung şi Google. De acum vrea să ia faţa şi aplicaţiei Zoom!
 
Apple a început conferinţa anuală WWDC cu un anunţ despre aplicaţia de videocall de pe iPhone: FaceTime. Care devine mult mai puternică, capabilă să se lupte cu Zoom. Utilizatorii pot de acum să intre în videoconferinţe cu oricine, chiar dacă aceştia au telefon cu Android sau computer cu Windows.  
 
CRAIG FEDERIGHI - Vicepreşedinte inginer software Apple:
” De acum poţi să generezi un link pentru o convorbire prin FaceTime şi să o distribui oriunde. Este un mod grozav să planifici o convorbire. Poţi trimite un link FaceTime prin SMS, email, WhatsApp sau să intri în calendar şi să creezi un eveniment astfel încât toată lumea să ştie unde vă întâlniţi şi când. Şi nu doar device-urile Apple pot să intre pe link-urile FaceTime să se alăture unei conferinţe”.
 
Apple a prezentat toate noutăţile pe care iOS 15 le va aduce pe telefon. Noul sistem de operare va fi disponibil în toamnă, odată cu viitoarea generaţie de iPhone 13. Una dintre acestea este recunoşterea textului dintre poză. 
 
CRAIG FEDERIGHI - Vicepreşedinte inginer software Apple:
”Totul începe cu camera. Haide să vă arăt. Să spunem că tocmai am terminat o întâlnire cu echipa. Şi vreau să fotografiez notiţele scrise pe tablă. Pot să îndrept camera spre tablă şi un indicator o să apară în partea din dreapta jos. Când apăs, textul iese la suprafaţă. Pot folosi gestul normal de selectare a textului şi să copiez. Şi apoi pot intra în mail şi să las acolo textul”.
 
Pe lângă o nouă versiune a sistemului de operare pentru iPhone, Apple a prezentat şi noile versiuni de software pe iPad, Apple Watch şi MacBook.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici