Cum să-ţi alegi ceasul inteligent în 2023?

  • Ceasurile smart sunt dispozitive inteligente care se conectează la smartphone-ul tău.
  • Îţi oferă funcţii precum monitorizarea activităţii fizice, notificări, asistenţă vocală şi multe altele.
  • Trebuie să îţi stabileşti bugetul şi priorităţile, să te gândeşti la aspectul şi confortul ceasului smart.
682 afișări
Imaginea articolului Cum să-ţi alegi ceasul inteligent în 2023?

Cum să-ţi alegi ceasul inteligent în 2023?

Smartwatch, fitness tracker sau nu sunteţi sigur de ce aveţi nevoie cu adevărat?

Ceasurile smart sunt dispozitive inteligente care se conectează la smartphone-ul tău şi îţi oferă funcţii precum monitorizarea activităţii fizice, notificări, asistenţă vocală şi multe altele. Dar cum să alegi cel mai potrivit ceas smart pentru nevoile tale în 2023? 

Dacă ai un iPhone, cel mai bine este să optezi pentru un Apple Watch, care se integrează perfect cu iOS şi are o gamă variată de modele şi funcţii. Dacă ai un Android, ai mai multe opţiuni, cum ar fi Samsung Galaxy Watch, Fitbit Versa, Fossil Gen 6 sau ceasuri cu Wear OS de la Google. Acestea sunt compatibile cu Android şi oferă diferite caracteristici şi designuri.

În al doilea rând, trebuie să îţi stabileşti bugetul şi priorităţile. Ceasurile smart variază foarte mult ca preţ, de la câteva sute de lei până la câteva mii. De asemenea, au diferite niveluri de performanţă, autonomie, rezistenţă la apă, senzori şi aplicaţii.

Dacă vrei un ceas smart pentru a-ţi urmări activitatea fizică, poţi alege un model mai simplu şi mai ieftin, care să îţi măsoare paşii, caloriile, ritmul cardiac şi somnul.

Dacă vrei un ceas smart pentru a-ţi extinde funcţionalitatea smartphone-ului, poţi alege un model mai avansat şi mai scump, care să îţi permită să primeşti şi să trimiţi mesaje, să faci apeluri, să asculţi muzică, să foloseşti asistentul vocal. 

În al treilea rând, trebuie să te gândeşti la aspectul şi confortul ceasului smart. Ceasurile smart au diferite forme, dimensiuni, culori şi materiale. Poţi alege un ceas smart rotund sau pătrat, mare sau mic, metalic sau plastic, negru sau colorat.

De asemenea, poţi schimba curelele ceasului smart pentru a-l personaliza după gustul tău. Important este să îţi probezi ceasul smart înainte de a-l cumpăra şi să te asiguri că îţi place cum arată şi cum se simte pe mâna ta.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici