De la Gran Turismo la WATCH GT, HUAWEI lansează o nouă serie de wearables în România

133 afișări
Imaginea articolului De la Gran Turismo la WATCH GT, HUAWEI lansează o nouă serie de wearables în România

Istoria ne-a învăţat că nimic nu este întâmplător în numele pe care HUAWEI le alege pentru produsele sale, iar seria WATCH GT nu face excepţie. Deja tradiţionala serie îşi trage numele din industria auto. Particula GT a apărut în anii 1960 pentru a descrie maşini sport ultra performante şi fiabile, capabile de călătorii pe distanţe lungi, când majoritatea maşinilor nu se bucurau de astfel de caracteristici, fiind sinonimă cu inovaţia şi performanţa.

HUAWEI nu se abate de la ADN-ul unic al semnificaţiei GT şi foloseşte abrevierea pentru a denumi seria inovatoare HUAWEI WATCH GT. Astfel, subliniază capacitatea produsului de a performa la cele mai înalte cote, fapt care se traduce atât în anduranţa de două săptămâni a bateriei, cât şi în aspectul luxos şi elegant.

Încă de la lansarea sa iniţială din 2018, seria a revoluţionat piaţa smartwatch-urilor cu o durată de viaţă extinsă a bateriei de două săptămâni şi monitorizarea profesională a sănătăţii. Iteraţiile ulterioare, precum HUAWEI WATCH GT 2 (2019) şi 2e (2020), au extins funcţionalităţile, cum ar fi monitorizarea oxigenului din sânge şi apelurile prin Bluetooth, 2e adăugând şi Generaţia Z la publicul ţintă. În 2021, seria HUAWEI WATCH GT 3 şi-a ridicat capacităţile hardware şi software la următorul nivel, păstrând în acelaşi timp o durată lungă de viaţă a bateriei şi adresându-se atât exploratorilor urbani, cât şi pasionaţilor de ceasuri tradiţionale.

Cea mai recentă adiţie la seria HUAWEI WATCH GT îmbină designul clasic cu cel modern, se încadrează perfect în tendinţele sezonului atât la femei, cât şi la bărbaţi, păstrând în acelaşi timp un aer atemporal care vor face din produsul HUAWEI accesoriul preferat. Cu îmbunătăţiri semnificative în funcţiile de monitorizare a mişcării şi a stării de sănătate, HUAWEI face din noua serie GT accesoriul ideal pentru adultul activ al secolului 21.  

HUAWEI WATCH GT va fi disponibil în curând pentru precomandă pe HUAWEI Store.

În plus, cei care se abonează la newsletterul HUAWEI Store în perioada 4-13 septembrie intră în tragerea la sorţi pentru a câştiga zilnic una din cele zece perechi de căşti FreeBuds (cinci perechi de FreeBuds 5i şi cinci de FreeBuds SE 2).

Pe lângă şansa de a câştiga o pereche de FreeBuds, abonaţii Magazinului Online HUAWEI Store vor primi garantat un cupon de 10% reducere la noile produse din seria HUAWEI WATCH GT.

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele şi serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de ţări şi sunt utilizate de o treime din populaţia lumii. Au fost înfiinţate paisprezece centre de cercetare şi dezvoltare în ţări din întreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, India şi China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele trei unităţi de afaceri ale HUAWEI şi acoperă smartphone-uri, computere şi tablete, wearables şi servicii cloud etc. Reţeaua globală a HUAWEI este construită pe o experienţă de peste 30 de ani în industria telecomunicaţiilor şi este dedicată furnizării celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatori din întreaga lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici