Divertisment... din spaţiu. SpaceX a lansat un nou satelit pe orbită

  • Un nou saltelit a fost lansat în spaţiu duminică de SpaceX
  • Satelitul va oferi servicii de divertisment pentru SUA şi alte state timp de 15 ani
  • Satelitul are cea mai mare putere dintre sateliţii comerciali de pe orbită
1211 afișări
Imaginea articolului Divertisment... din spaţiu. SpaceX a lansat un nou satelit pe orbită

Divertisment... din spaţiu

O nouă generaţie de radiodifuziune prin satelit a fost lansată duminică în spaţiu cu ajutorul rachetei Falcon 9 a SpaceX. Satelitul a fost conceput pentru a oferi servicii de divertisment şi date pentru SUA continental, Canada, Puerto Rico şi Caraibe timp de 15 ani. Are 8.000 de waţi.
 
Adică cea mai mare putere a oricărui satelit comercial de pe orbită, conform SpaceX. Lansarea de dumnică marchează cea de-a 69-a aterizare cu success a companiei lui Elon Musk, scrie AP. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici