Dyson nu se limitează la aspiratoare şi uscătoare de mâini. Compania intenţionează să creeze un important centru de robotică

  • Dyson nu se limitează la aspiratoare şi uscătoare de mâini şi va încerca să dezvolte roboţi capabili să ajute la treburile casnice.
  • Compania a anunţat că intenţionează să creeze un important centru de robotică la sediul său de la Hullavington Airfield, în Wiltshire, care va lucra la noi tipuri de roboţi pentru casă.
  • La acest sediu vor lucra 250 de ingineri în domeniul roboticii.
  • Dyson produce deja aspiratoare robotizate.
348 afișări
Imaginea articolului Dyson nu se limitează la aspiratoare şi uscătoare de mâini. Compania intenţionează să creeze un important centru de robotică

Sursa foto: Twitter

Dyson afirmă că investeşte masiv în dezvoltarea de tehnologii, iar jumătate dintre cele 2.000 de persoane care s-au alăturat companiei în acest an sunt ingineri, oameni de ştiinţă sau programatori.
 
De asemenea, angajează ingineri în domeniul roboticii în diferite discipline, inclusiv viziune computerizată, învăţare automată, senzori şi "mecatronică".
 
Compania a dezvăluit o parte din munca sa, într-un videoclip la Conferinţa internaţională privind robotica şi automatizarea, din Philadelphia, potrivit BBC.
 
Braţele robotizate sunt văzute pentru scurt timp ridicând farfurii, o sticlă de detergent şi o jucărie moale, dar nu se dezvăluie ce fel de dispozitive comerciale ar putea rezulta din această activitate.
 
Dyson a încercat să îşi lărgească gama de produse pe care le oferă.
 
Recent, a făcut un prim pas în domeniul tehnologiei purtabile, dar căştile sale supraauriculare cu vizor bucal care purifică aerul au primit recenzii mixte pe internet, printre termenii folosiţi pentru a le descrie numărându-se "aspect ciudat" şi "distopic".
 
Iar unele încercări de a intra în alte domenii s-au dovedit a fi neviabile din punct de vedere comercial, mai ales în 2019, când compania a abandonat un proiect de maşină electrică.
 
Înfiinţată în Marea Britanie, compania are în prezent sediul central în Singapore.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici