Eşti fan Samsung? Iată cum arată noul Galaxy Z Flip

  • Samasung Galaxy Z Flip va fi lansat pe 5 august
  • Un nou videoclip cu telefonul s-a „scurs" pe internet
  • Noul Z Flip este pliabil şi are tehnologie 5G
614 afișări
Imaginea articolului Eşti fan Samsung? Iată cum arată noul Galaxy Z Flip

Galaxy Z Flip

Dacă vrei să vezi, în avanpremieră noile modele de la Samsung ştii că, ca deobicei, în perioada asta, transpiră tot felul de informaţii, imagini sau videoclipuri.

Max Weinbach, unul dintre informatorii de serviciu, a publicat un videoclip cu noul Samsung Galaxy Z Flip.

E vorba de modelul pliabil de la Samasung, construit cu tehnologie 5G, cu aceeaşi cameră duală de 12 MP ca şi modelul anterior, dar ceva mai subţire.

Sigur, nu e nimic oficial de la Samasung, dar este posibil ca scurgerile acestea de informaţii să nu fie întâmplătoare. Ceea ce e cert e că lansarea noilor modele va avea loc pe 5 august.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici