Gamingul la un nou nivel. AMD a prezentat 3 plăci grafice din seria Radeon RX 6000

  • AMD a prezentat 3 plăci grafice din seria Radeon RX 6000
  • Vârful de gamă este RX 6900 XT care va costa 999 de dolari
  • Cele 3 plăci sunt bazate pe tehnologia RDNA 2 prezentă în PS5 şi Xbox X
715 afișări
Imaginea articolului Gamingul la un nou nivel. AMD a prezentat 3 plăci grafice din seria Radeon RX 6000

Gamingul la un nou nivel. AMD a prezentat 3 plăci grafice din seria Radeon RX 6000

 

Dacă eşti pasionat de gaming, ultimele veşti cu siguranţă te vor bucura.
 
AMD continuă lupta cu Nvidia pentru cele mai bune configuraţii pentru gameri. Iar cei mai câştigaţi sunt aceştia care au de unde alege. Trei plăci grafice de nouă generaţie a prezentat AMD. Cea mai avansată se luptă cot la cot cu versiunea de la Nvidia. Preţul este unul pe măsură: 999 de dolari.
 
AMD a dat deja lovitura anul acesta. Tehnologia companiei se va afla în noile console, Playstation 5 şi Xbox X.
 
DR LISA SU - CEO AMD: Sper că acum simţiţi cu seriile Ryzen 5000 şi Radeon 6000 că AMD este cea mai bună alegere next-gen ca platformă de gaming pe PC. Fie că vreţi să vă jucaţi cu performanţă la cel mai înalt nivel şi să trăiţi cele mai tari jocuri la rezoluţie 4K sau sunteţi fan e-sports şi aveţi nevoie de răspuns rapid şi rate de refresh mari. Pentru fiecare gamer, la orice preţ, AMD are combinaţia de procesor şi placă grafică pentru tine.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici