Google a introdus o actualizare majoră pentru Maps. Inteligenţa artificială aduce previziuni detaliate ale călătoriilor planificate

  • Google a depus eforturi pentru a aduce inteligenţa artificială în suita sa de instrumente.
  • AI-ul aduce previziuni detaliate ale călătoriilor planificate.
  • Google a lansat Lens in Maps, o versiune mai avansată a funcţiei sale.
3530 afișări
Imaginea articolului Google a introdus o actualizare majoră pentru Maps. Inteligenţa artificială aduce previziuni detaliate ale călătoriilor planificate

Google a introdus o actualizare majoră pentru Maps. Inteligenţa artificială aduce previziuni detaliate ale călătoriilor planificate

Google a introdus joi o actualizare majoră pentru Maps, adăugând o serie de caracteristici noi care fac aplicaţia şi mai puternică, scrie Digital Trends, citat de Aleph News.. În ultimele luni, compania a depus eforturi susţinute pentru a aduce inteligenţa artificială în suita sa de instrumente.

Noua funcţie Immersive View for Routes (Vizualizare imersivă pentru rute), de exemplu, foloseşte AI pentru a aduce previziuni detaliate ale călătoriilor planificate.

„Să spunem că doriţi să mergeţi cu bicicleta de-a lungul apei până la Palatul Artelor Frumoase din San Francisco”, a declarat Chris Phillips de la Google într-o postare pe blog în care a prezentat noile caracteristici. „Trebuie doar să solicitaţi indicaţii de mers cu bicicleta, apoi atingeţi previzualizarea Immersive View pentru a vă vedea traseul într-o vedere uimitoare, multidimensională, de la început până la sfârşit.”

Google a lansat, de asemenea, Lens in Maps, o versiune mai avansată a funcţiei existente de căutare cu vizualizare în direct. Lens in Maps utilizează inteligenţa artificială şi realitatea augmentată pentru a vă ajuta să vă orientaţi atunci când ajungeţi la o nouă destinaţie. Puteţi face acest lucru prin simpla selectare a pictogramei Lens din bara de căutare şi ridicarea telefonului pentru a găsi informaţii despre facilităţi precum bancomate, staţii de transport în comun, restaurante, cafenele şi magazine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici