Google îţi arată unde să se planteze copaci

  • Google vrea să ajute oraşele cu cele mai bune locuri pentru plantarea de copaci
  • Va face asta cu ajutorul inteligenţei artificiale şi a imaginilor aeriene
  • Primul oraş este Los Angeles, urmând alte câteva sute în următorul an
303 afișări
Imaginea articolului Google îţi arată unde să se planteze copaci

Google arată unde să se planteze copaci

Ce au în comun Google, inteligenţa artificială şi plantarea de copaci? Până acum, răspunsul era nimic.

Schimbările de climă au îngrijorat şi Google. Iar compania americană vrea să ajute la plantarea de copaci care să reducă temperaturile extreme din oraşe. Se vor folosi de inteligenţa artificială care să determine cele mai bune locaţii pentru plantarea de copaci. Google a creat o uneltă care arată pe zone locurile în care necesitatea este mai mare. Apoi, notifică autorităţile locale iar aceştia se pun pe treabă.
Primul oraş în care se testează unelta este Los Angeles. Însă Google vrea să analizeze sute de oraşe în următorul an.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici