VIDEO  Honda a dezvoltat scaunul cu rotile de înaltă tehnologie care nu trebuie împins şi funcţionează ca un hoverboard

Uni-One este conceput pentru a fi folosit complet fără mâini şi fără ajutorul unei împingeri externe.

3104 afișări
Imaginea articolului Honda a dezvoltat scaunul cu rotile de înaltă tehnologie care nu trebuie împins şi funcţionează ca un hoverboard

Honda a dezvoltat scaunul cu rotile de înaltă tehnologie care nu trebuie împins şi funcţionează ca un hoverboard

Noul scaun cu rotile Uni-One, dezvoltat de compania japoneză Honda, se bazează pe concepte de robotică care permit mişcări ca pentru hoverboard.

Scaunul se mişcă urmând echilibrul persoanei care stă în el, dar este echipat şi cu un senzor care detectează postura, poziţia şi viteza de mişcare a celor din jur, pentru a se adapta la acestea.

De altfel, Uni-One are capacitatea de a detecta privirea celor care dialoghează. Astfel, are capacitatea de a se ridica, pentru a nu-i face să se simtă jenaţi pe cei care stau pe scaun şi sunt nevoiţi să privească de jos în sus la interlocutor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici