Huawei a lansat oficial noul P60 Pro. Iată tot ce trebuie să ştii despre telefon: cameră,culori, preţ

Despre Huawei se pot spune multe, dar un lucru e sigur: nu renunţă la luptă. P60 Pro este arma lor din acest an.

1353 afișări
Imaginea articolului Huawei a lansat oficial noul P60 Pro. Iată tot ce trebuie să ştii despre telefon: cameră,culori, preţ

Huawei a lansat oficial noul P60 Pro. Iată tot ce trebuie să ştii despre telefon: cameră,culori, preţ

Huawei a lansat la nivel global într-un eveniment special desfăşurat la Munich telefonul său de vârf - flagship-ul P60 Pro. Telefonul este continuatorul seriei P ce a înregistrat cifre record la primele iteraţii - P20, P30.

Telefonul vine cu o formă specială pe spate ce diferă la fiecare exemplar. Huawei spune astfel că fiecare utilizator va avea un telefon unicat.

Seria P este cunoscută ca fiind telefonul din generaţia respectivă de telefoane ce vine cu cea mai bună cameră de pe piaţă, iar P60 Pro pare să onoreze această tradiţie. Camera principală RYYB de 48 Mp vine la pachet cu o tehnologie de deschidere variabilă de la f/1.4 la f/4.0. Acest lucru ar trebui să-i permită să exceleze într-o gamă foarte largă de condiţii de iluminare, telefonul optimizându-se automat.

Potrivit Huawei, aceste îmbunătăţiri hardware "produc fotografii vii în condiţii de luminozitate scăzută" şi "o gamă dinamică ultra-înaltă în scene cu un raport lumină/întuneric mai mare, cum ar fi răsăritul şi apusul soarelui".

Pe partea frontală, are o cameră selfie de 13Mp.

Huawei P60 Pro vine cu un ecran LTPO OLED mare, de 6,67 inci, cu o rezoluţie FHD+ (1220×2700) şi o rată de reîmprospătare de 1-120Hz. Panoul este protejat de sticlă Kunlun - o inovaţie ce îl va face mult mai rezistent conform producătorilor.

Vine în două culori Rococo Pearl şi Black.

Telefoanele Huawei în continuare nu vin cu serviciile Google integrate nativ, dar obţinerea lor nu este task prea complicat. Telefonele vin cu propriul App Gallery unde sunt disponibile peste 200.000 de aplicaţii.

Telefonul nu dispune de 5G.

Preţurile pentru P60 Pro

8GB RAM + 256GB de stocare: 1.199 euro.
12GB RAM + 512GB de stocare: 1.399 euro.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici