HUAWEI MatePad 11.5", performanţele unui PC într-o tabletă?

158 afișări
Imaginea articolului HUAWEI MatePad 11.5",  performanţele unui PC într-o tabletă?

Încă de la lansarea primei sale generaţii de tablete în 2013, HUAWEI a dezvoltat continuu şi a adus pe piaţă o gamă impresionantă de astfel de device-uri. Lansarea noii HUAWEI MatePad 11.5" face tehnologia tabletelor HUAWEI accesibilă unei întregi generaţii de tineri profesionişti şi studenţi.

MatePad 11.5" se aliniază cu preocuparea HUAWEI de a oferi o estetică de top, având un design compact care înglobează antena. Cu un ecran mare de 11.5 inchi cu rată de refresh de 120 Hz, tastatură detaşabilă şi sistemul de operare de ultimă generaţie HarmonyOS 3.1, noua tabletă pune la dispoziţia utilizatorilor capabilităţi smart office şi de entertainment de nivel înalt. Ecranul de 120 Hz HUAWEI FullView, performanţa care iese în evidenţă şi designul cu un corp metalic compact oferă aspectul, senzaţia şi performanţa tangibilă a unui device care iese cu mult din categoria de preţ a MatePad. 

Corp metalic compact, cu design minimalist

HUAWEI MatePad 11.5" are un design compact, cu o carcasă realizată dintr-o bucată compactă de aliaj de aluminiu, care îi conferă o formă fluidă şi o textură subtilă, pusă în evidenţă de culoarea Space Gray. Cu o grosime de doar 6.85 mm1 şi o greutate de 499 g2, MatePad aduce în viaţa de zi cu zi o portabilitate de neegalat. 
HUAWEI MatePad 11.5" are încorporată o antenă de tip CSM (Cavity Slot Magnetic) care oferă o performanţă optimă a semnalului şi permite o suprafaţă uniformă, fără obstrucţionări. Acest tip de design îmbunătăţeşte textura noii tablete, oferindu-i un aspect vizual plăcut, optimizând totodată performanţa semnalului. 

Ecran generos

Ecranul de 11.5-inchi3 HUAWEI FullView se încadrează într-un raport ecran-corp de până la 86%. Formatul 3:2, care încurajează productivitatea, permite o zonă de vizualizare mai mare raportat la formatul standard 16:9, făcând tableta ideală atât pentru sarcinile de birou, cât şi pentru munca creativă.
Rata de refresh de 120 Hz4 şi rezoluţia 2200 x 1440 oferă imagini de o claritate superioară şi o navigare uşoară. Totodată, mulţumită certificărilor TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) şi Flicker-Free, utilizatorul poate sta în faţa ecranului ore în şir fără să-şi suprasolicite ochii5.

Muncă simplificată cu capabilităţi asemănătoare celor ale unui PC

Tastatura detaşabilă HUAWEI Smart Keyboard are taste cu o cursă de 1.5 mm6 şi multiple scurtături pe care le regăseşti şi pe tastatura unui PC, care te ajută să redactezi mai uşor şi cu mai puţine apăsări. AI Voice susţine conversia voce-text în numeroase limbi la doar o apăsare (Engleză, Spaniolă, Franceză, Germană, Italiană, Arabă, Poloneză, Malaieză).
HUAWEI MatePad 11.5" rulează cel mai nou sistem de operare HarmonyOS 3.1, care vine cu o gamă generoasă de opţiuni smart office şi drag and drop care uşurează munca atunci când tableta este folosită împreună cu un telefon, PC, monitor, produsele din gama HUAWEI Vision sau headset.
Noul Multi-Window7 îmbunătăţit şi App Multiplier al HarmonyOS 3.1 echipează tableta cu capabilităţi multi-tasking la nivel de PC. Funcţia SuperHub8, alături de Take Snippet permit utilizatorului să transfere texte, imagini, linkuri şi fişiere între aplicaţii şi device-uri cu un simplu drag and drop.
Tableta acceptă HUAWEI PC App Engine, care reproduce experienţa PC WPS Office9, pentru a îndeplini o gamă mult mai largă de cerinţe office decât cele acoperite de aplicaţiile mobile. Aceste caracteristici includ interfaţa WPS Office pentru versiunea pentru PC, window hovering, afişarea mai mulor ferestre simultan, mărirea ferestrelor şi introducerea şi navigarea bazate pe tastatură şi mouse, dotând tableta cu un nivel cu totul nou de funcţionalitate.
HUAWEI MatePad 11.5” susţine, de asemenea, Multi-screen Collaboration10, gestionarea folderelor mari şi FollowCam, funcţii care fac şedinţele online, munca în mişcare şi de pe mai multe dispozitive mult mai uşoară.

HUAWEI Notes pentru editare eficientă

Fiind o aplicaţie gratuită şi profesională pentru luarea de notiţe, dezvoltată de HUAWEI, HUAWEI Notes pune în evidenţă avantajele tabletei atunci când vine vorba de scrisul de mână. Aplicaţia nouă şi îmbunătăţită acceptă introducerea rapidă şi uşoară a scrisului de mână şi input pe documente în mai multe formate, precum şi clasificarea folderelor şi coperte11 personalizate.
Opţiunea de search într-un singur pas este disponibilă atât pentru textele introduse cu ajutorul tastaturii, cât şi pentru cele scrise de mână, astfel că nu mai este nevoie să parcurgi notiţele pagină cu pagină pentru a găsi informaţia pe care o cauţi.
HUAWEI MatePad 11.5" are disponibilă şi o opţiune de zoom12 15x a planşei de lucru care face uşoară realizarea unor ilustraţii sau imagini detaliate. Vizualizarea split-screen permite deschiderea a până la patru documente din Notes, în aşa fel încât poţi lua notiţe în timp ce explorezi pe internet.

Puterea crescută lasă în urmă anxietatea legată de descărcarea bateriei

HUAWEI MatePad 11.5" vine la pachet cu un procesor de înaltă performanţă bazat pe un proces de fabricaţie de 4nm care susţine o antenă duală 2x2 MIMO Wi-Fi 6 cu lungime de bandă de 160 MHz, asigurând o performanţă superioară de gaming. Totodată, tableta vine echipată cu o baterie de 7700 mAh13, cu autonomie de 37 de zile14 şi încărcare rapidă la 20W, care îţi alimentează nevoia de a lucra, studia şi urmări filmele preferate în mişcare, fără nicio grijă.

Tendinţele în consum arată că tabletele sunt folosite din ce în ce mai mult pentru lucrul la distanţă şi învăţare. Tabletele au evoluat dincolo de a fi doar dispozitive de divertisment, iar acum acţionează ca instrumente versatile atât pentru productivitate, cât şi pentru relaxare. Tinerii profesionişti îşi doresc un dispozitiv mai uşor, mai elegant şi mai versatil. HUAWEI MatePad 11.5" face capabilităţile de birou inteligente accesibile pentru mai mulţi utilizatori ca niciodată, prin introducerea unui ecran 3:2 care susţine productivitatea, cu rată de refresh ridicată, software de nivel profesional şi sistemul HarmonyOS 3.1 – toate într-un pachet portabil şi accesibil.

Tableta HUAWEI MatePad 11.5 inchi este disponibilă în două variante de memorie:

6GB+128GB - doar tabletă - 1499 lei
8GB+128GB cu tastatură inclusă - 2199 lei

Disponibilă în HUAWEI Store la un preţ special, MatePad 11.5” se regăseşte în oferta Back to School, valabilă până pe 30 septembrie. În plus, produsul beneficiază de un discount de 15% folosind codul A15BTS, care se aplică la preţul afişat pe site.

Totodată, clienţii pot achiziţiona M-Pencil alături de oricare tabletă, în baza unei oferte de tip bundle, pentru 99 de lei în plus.

La comanda online, în e-shop, clienţii beneficiază de livrare gratuită şi rapidă la orice comandă, plata în 12 rate fără dobândă, plata cu cardul Sodexo Cadou Pass şi 1% din valoarea comenzii înapoi în puncte HUAWEI.

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele şi serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de ţări şi sunt utilizate de o treime din populaţia lumii. Au fost înfiinţate paisprezece centre de cercetare şi dezvoltare în ţări din întreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, India şi China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele trei unităţi de afaceri ale HUAWEI şi acoperă smartphone-uri, computere şi tablete, wearables şi servicii cloud etc. Reţeaua globală a HUAWEI este construită pe o experienţă de peste 30 de ani în industria telecomunicaţiilor şi este dedicată furnizării celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatori din întreaga lume.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici