Inteligenţa Artificială duce comedia la un nou nivel: Trump, Biden şi Obama călătoresc în spaţiu

  • Din 2023, Trump, Biden şi Obama au devenit personaje de YouTube, cu voci generate de AI.
  • Autorităţile americane avertizează că AI ar putea afecta alegerile prezidenţiale din 2024.
  • ElevanLabs este o companie care foloseşte AI pentru a genera vocile persoanelor reale.
1133 afișări
Imaginea articolului Inteligenţa Artificială duce comedia la un nou nivel: Trump, Biden şi Obama călătoresc în spaţiu

Sursa - Mediafax Foto/NASA/Midjourney

Inteligenţa Artificială duce divertismentul la un nou nivel după scenariile comice şi glumele scrise de ChatGPT.

Folosind programul ElevanLabs, un utilizator de YouTube poate genera vocile a trei preşedinţi americani: Joe Biden, Donald Trump şi Barack Obama, cu ajutorul AI, folosind jocul video Grand Theft Auto V cu moduri instalate sau Minecraft.

Cele trei personaje virtuale inspirate după preşedinţii americani apar fie în ipostaza de răufăcători care jefuiesc bănci şi fac trafic de droguri, folosind arme şi maşini furate, fie ca aventurieri care participă la curse de maşini, sărituri cu paraşuta sau călătorii în spaţiu, în situaţii comice şi hilare, ca în clipul de mai jos. 

Potrivit Fox News, experţii în tehnologie şi politologii trag un semnal de alarmă utilizării necontrolate a inteligenţei artificiale în anul electoral 2024.

Inteligenţa artificială generativă poate produce rapid mesaje de campanie ţintite, texte, imagini sau videoclipuri, dar poate fi folosită şi pentru a induce în eroare alegătorii, a impersona candidaţi şi a submina alegerile la o scară şi cu o viteză fără precedent, mult mai rapid decât o puteau face trolli ruşi sau fanaticii ultraconservatori la alegerile din 2016 şi 2020.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici