Internetul global, afectat de o pană majoră. Snapchat, Spotify şi alte site-uri populare sunt afectate de o problemă a serviciului Google Cloud

  • O problemă de reţea cu Google Cloud a dus la căderea mai multor site-uri web.
  • Printre acestea se numără Spotify, Snapchat, Discord, Etsy, Home Depot şi multe altele.
  • Problemele au început după ora 12:00 ET şi afectează utilizatorii din întreaga lume.
1794 afișări
Imaginea articolului Internetul global, afectat de o pană majoră. Snapchat, Spotify şi alte site-uri populare sunt afectate de o problemă a serviciului Google Cloud

Sursa foto: profimedia

O întrerupere masivă a serviciului Google Cloud a provocat marţi după-amiază blocarea mai multor site-uri importante precum Spotify, Snapchat, Discord.

Pagina de servicii a Google Cloud arată că vinovată este o problemă de reţea care afectează aproape o duzină de site-uri şi mii de utilizatori din întreaga lume, scrie dailymail.co.uk

Problema a început după ora 12:00 ET (ora 19:00- ora României) şi provoacă erori 404 pe paginile web.

Multe dintre servicii sunt conştiente de întrerupere, împărtăşind informaţia pe Twitter, dar nu au spus când vor fi rezolvate problemele.

Defecţiunea reţelei Google Cloud vine după un fiasco online şi mai mare, în urma căruia toate platformele Meta – Facebook, Instagram şi WhatsApp – au căzut într-o întrerupere globală de şapte ore.

Google a publicat o declaraţie pe tabloul său de bord Cloud la ora 12:10 pm ET (ora 19:10- ora României), recunoscând eroarea de reţea.

„Ne cerem scuze tuturor celor care sunt afectaţi de această întrerupere”, se arată în pagină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici