IPhone de primă generaţie încă în cutie, vândut la un preţ de 100 de ori mai mare faţă de valoare

Un iPhone de primă generaţie s-a vândut la licitaţie cu 63.356,40 dolari, de peste 100 de ori mai mult decât preţul său iniţial.

539 afișări
Imaginea articolului IPhone de primă generaţie încă în cutie, vândut la un preţ de 100 de ori mai mare faţă de valoare

Telefonul din 2007, care este încă sigilat în cutie, era de aşteptat să se vândă la 50.000 de dolari, dar a depăşit această estimare cu peste 13.000 de dolari.

Licitaţia a început de la 2.500 de dolari şi, după 27 de oferte, telefonul a fost vândut cu 63.356,40 dolari.

Karen Green a primit iPhone-ul în 2007 drept cadou de la prietenii săi, după ce a obţinut un nou loc de muncă. Dar, deoarece primise deja un telefon nou, a decis să nu-l deschidă. "Nu am vrut să mă debarasez de telefonul meu şi m-am gândit că oricum celălalt este un iPhone, nu se va demoda niciodată", a spus ea, conform CBS News.

Telefonul fusese cumpărat cu 499-599 de dolari.

Steve Jobs a prezentat primul iPhone pe 9 ianuarie 2007, la o expoziţie comercială din San Francisco. Acesta a devenit disponibil pentru cumpărare aproximativ cinci luni mai târziu, succesul fiind instantaneu.

Prima versiune a iPhone-urilor a mai fost scoasă la licitaţie. Unul a fost vândut cu 35.414 dolari în august, iar altul cu 39.339 dolari în octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici