A fost lansat iPhone 12. Cât va costa şi când va fi disponibil telefonul

  • Noul iPhone 12 va fi prezentat în premieră de Apple în această seară de la ora 20.00
  • Vor fi 4 modele cu preţuri de la 649 până la 1.399 de dolari
  • iPhone 12 va fi primul telefon de la Apple cu tehnologia 5G
33848 afișări
Imaginea articolului A fost lansat iPhone 12. Cât va costa şi când va fi disponibil telefonul

Sursa: Youtube.com/ConceptsiPhone

LIVE UPDATE

Precomenzile pentru iPhone 12 şi 12 Pro încep pe 16 octombrie iar telefonul va fi disponibil de pe 23 octombrie. În schimb, pentru iPhone 12 Mini şi 12 Pro Max va mai trebui să aştepţi până pe 13 noiembrie.

Scanerul LiDAR ajută şi la o focalizare rapidă atât pentru foto, cât şi pentru video.
 
iPhone 12 Pro cu 128GB spaţiu de stocare pleacă de la 999 de dolari, în timp ce iPhone 12 Pro Max va costa 1.099 de dolari.

iPhone 12 Pro şi 12 Pro Max vin cu scanner LiDAR care ajută iPhone-ul "să înţeleagă lumea din jurul lui".

iPhone 12 Pro şi 12 Pro Max pot să înregistreze clipuri 10-bit HDR. Are şi suport pentru Dolby Vision HDR.

Senzorul este mai mare ca niciodată, ceea ce aduce îmbunătăţiri cu 87% pentru fotografi în condiţii slabe de lumină.
 
Ei vor putea putea să controleze toate detaliile în momentul în care fac o fotografie.
 
Tehnologia Deep Fusion este disponibilă pe toate cele 3 camere de pe iPhone 12 Pro şi Pro Max.
 
iPhone 12 Pro are un senzor telephoto care vine cu zoom optic 4x.

Cât costă un iPhone 12 Mini

Au fost anunţate preţurile! iPhone 12 Mini va costa 699 de dolari, în timp ce iPhone 12 costă 799 de dolari.
 
Este momentul pentru iPhone 12 Pro. Vine cu oţel inoxidabil pe lateral şi în 4 variante de culoare: argintiu, grafit, auriu şi albastru.
 
iPhone 12 Pro va avea un display de 6.1 inci, în timp ce iPhone 12 Pro Max va avea un display de 6.7 inci.

Este anunţat iPhone 12 Mini cel care este "cel mai mic telefon cu 5G din lume". Are un display de 5.4 inci.

E oficial: noul iPhone 12 va veni fără încărcător în cutie! Acest lucru este pentru a reduce deşeurile electrice! De asemenea, pentru prima dată iPhone-ul va veni cu USB Type-C către portul Lightning.

iPhone 12 vine cu un spate magnetic numit MagSafe. Este pentru a îmbunătăţi încărcarea wireless, dar şi pentru a ataşa diferite accesorii precum un portofel. Încărcarea wireless ajunge până la 15W.

Modul pentru noapte a fost extins pe toate camerele, inclusiv pe cea pentru selfie.
 
iPhone vine cu un Night Mode Time Lapse.

iPhone 12 are două camere pe spate. Un senzor principal f/1.6 cu distanţă focală de 26mm. Al doilea senzor este ultra-wide cu câmp vizual. Telefonul vine cu Smart HDR 3.

Noul procesor este capabil să facă 11.000 de miliarde de operaţiuni pe secundă.
 
Apple anunţă că jocul League of Legends vine pe iPhone.

Este anunţat noul procesor A14 Bionic. Acesta este construit cu un proces de fabricaţie de 5nm. Are 11.8 tranzistori, cu 40% mai mulţi decât A13 de pe iPhone 11.

Este anunţată o nouă tehnologie pentru rezistenţa display-ului. Apple susţine că este de 4 ori mai rezistent în cazul căzăturilor.

Display-ul este OLED cu 460 ppi, de două ori mai mult ca iPhone 11. Luminozitatea este de două ori mai mare în HDR, 1200 niţi. Are suport pentru Dolby Vision, HLG şi HDR 10.

iPhone 12 are un nou design asemănător cu cel de pe iPad Pro, confirmând zvonurile. Culorile sunt negru, alb, verde, roşu şi albastru. Telefonul este cu 11% mai subţire, cu 15% mai mic şi cu 16% mai mic.

Este prezentat primul iPhone cu tehnologie 5G. Este vorba despre iPhone 12, un smartphone cu display de 6.1 inci. Vine în 5 variante de culoare.

Are un procesor S5 şi are un sistem inteligent numit "audio calculat". Speaker-ul analizează camera în care te afli şi ajustează volumul, setările şi multe altele.
 
Apple dezvăluie noi statistici despre Siri, asistentul virtual care e prezent pe Home Pod Mini: Siri se află pe mai bine de 1 miliard de device-uri şi primeşte 25 de miliarde de cereri de la utilizatori în fiecare lună. În plus, "Siri cunoaşte de 20 de ori mai multe informaţii" ne spune Apple.
 
Versiunea originală de Home Pod a fost lansată de Apple în 2018 şi costa 349 de dolari la acea vreme.
 
Home Pod Mini va costa 99 de dolari. Precomenzile pornesc pe 6 noiembrie iar device-ul va fi disponibil de pe 16 noiembrie.
 
Primul produs anunţat de Apple la evenimentul de lansare pentru iPhone 12! Va costa doar 99 de dolari.

Tim Cook vorbeşte de la sediul Apple iar primul anunţ este legat despre un nou produs. Este vorba despre Home Pod Mini, o boxă inteligentă cu asistent virtual.

Home Pod Mini este un speaker smart cu "sunet incredibil, asistent inteligent, perfect pentru smart home, care pune siguranţa casei tale pe primul loc".

Ştire iniţială

Dacă eşti fan al gadgeturilor, cu siguranţă ziua lansării noului iPhone este una dintre preferatele tale. Iar această zi a venit. Apple va prezenta 4 noi telefoane în această seară de la ora 20.00 iar pe Aleph News şi Mediafax te ţinem la curent cu tot ce se întâmplă.

Oricât a încercat să ascundă informaţiile "scăpate" pe net, Apple nu a reuşit. Astfel, ştim deja că vom vedea 4 modele de iPhone 12. Cel mai accesibil va fi o versiune mini, cu ecran de 5.4 inci. Cel mai scump va fi iPhone 12 Pro Max cu un ecran de 6.7 inci, record pentru Apple.
 
Apple schimbă şi design-ul cu noile telefoane. Acestea vor semăna cu iPad Pro şi marginile sale drepte. Cea mai mare schimbare este dată de tehnologia 5G. Cu noile iPhone-uri vei avea super-viteză pe net. Şi camerele sunt mult mai tari.
 
Modelul Mini va avea doar două pe spate, însă cele două versiuni Pro vin cu 3 camere şi o tehnologie spectaculoasă numită LiDAR. Cu aceasta vei putea scana o cameră cu tot ce conţine, la fel cum poţi face cu ultimul iPad. Cel mai mare semn de întrebare este legat de display.
 
Patrick Holland - Editor CNET: Există zvonuri, deşi poate că nu sunt tocmai credibile, că modelele 12 Pro şi 12 Pro Max de iPhone vor avea display cu rata mare de refresh. Sună puţin a speranţe deşarte, dar să vezi un ecran de 90Hz sau 120Hz pe un iPhone poate fi cu adevărat magic. Când se va întâmpla în sfârşit.

Unde poate fi urmărit lansarea noului IPhone 12?

Evenimentul Apple va fi disponibil începând cu ora 20:00 pe Mediafax şi Aleph News.
 
 

Zvonuri despre noile modele de Iphone

Cnet a alcătuit o listă cu cele mai importante zvonuri despre noile modele de Iphone:

  • Vor fi 4 modele noi de iPhone 12:  iPhone 12 Mini (ecran de 5,4 inci), iPhone 12 şi 12 Pro (6,1 inci) şi 12 Pro Max (6,7 inci)
  • Modele vor fi lansate la date diferite: varianta mini ar putea fi disponibilă la precomandă pe 6 sau 7 noiembrie şi la vânzare din 12 sau 13 noiembrie. iPhone 12 şi iPhone 12 Pro vor fi disponibile chiar în octombrie – undeva pe 23 sau 24, iar iPhone 12 Pro Max – precomenzi în 13, 14 noiembrie şi la vânzare spre sfârşitul lunii – 20, 21 noiembrie. Evident că datele pot varia în România
  • toate modelele vor avea conectivitate 5G
  • e posibil ca noua generaţie să vină fără cablu de încărcare (doar încărcare wireless)
  • cele trei camere de la modelele premium vor fi dotate cu senzor 3D LiDAR

Analistul Ming-Chi Kuo a raportat că Apple ar putea să nu includă căştile EarPod cu fir în cutia iPhone 12. Aceasta ar fi o mişcare pentru a încuraja oamenii să cumpere AirPod-uri fără fir ale companiei. (Se zvoneşte că Apple va anunţa şi o pereche de căşti over-ear numite AirPods Studio.) Apple a inclus căşti EarPod de la lansarea iPhone 5 în 2012, deci aceasta ar fi o schimbare notabilă. Căştile AirPod şi AirPod Pro au în prezent un preţ de 159 de dolari şi respectiv 249 de dolari.

Ce preţ va avea noul Iphone 12

Vor fi 4 modele cu preţuri de la 649 până la 1.399 de dolari. Cel mai ieftin model va fi varianta de 64 de GB a iPhone 12 Mini. Iar cel mai scump model va fi varianta de 512 GB a iPhone 12 Pro Max .

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici