Mai multe reclame pe Youtube: Creatorii mici de conţinut vor avea şi ei reclame. Însă nu vor primi bani pentru asta

  • Platforma de streaming Youtube va afişa mai multe reclame la creatorii mai mici de conţinut
  • Creatorii de conţinut nu vor primi însă bani pentru aceste reclame
  • Până acum, Youtube difuza reclame doar din programul pentru parteneri
203 afișări
Imaginea articolului Mai multe reclame pe Youtube: Creatorii mici de conţinut vor avea şi ei reclame. Însă nu vor primi bani pentru asta

Mai multe reclame pe Youtube: Creatorii mici de conţinut vor avea şi ei reclame. Însă nu vor primi bani pentru asta

Creatorii mici de conţinut vor avea şi ei reclame pe Youtube. Însă nu vor primi bani pentru asta.

Youtuberii aflaţi la început de drum au primit o nouă veste. Vor avea şi ei reclame pe clipurile postate. Asta chiar dacă nu fac parte din programul Youtube pentru parteneri. Până acum, doar pentru membri era rezervată opţiunea.
 
Ce înseamnă asta? 
 
Creatorii mici de conţinut nu vor putea să gestioneze modul în care apar reclamele. Astfel, spre deosebire de youtuberii cu număr mare de fani care pot controla când intră reclamele şi primesc şi bani pentru difuzarea lor, cei mai mici nu vor avea opţiunea. Şi nici vreun beneficiu.
 
ROBERTO BLAKE: De aceea această primă schimbare majoră a termenilor şi serviciilor este importantă. Tu, creatorul de conţinut, nu vei avea acest control asupra experienţei pe care o au cei care îţi vizualizează conţinutul. Pot apărea reclame peste care nu se poate sări înainte să înceapă clipul tău.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici