Maşină Tesla, supusă la testul şoselelor din Nigeria. Reacţii hilare după un moment inedit în trafic

  • O maşină Tesla a fost fotografiată pe marginea unei gropi uriaşe.
  • Imaginea, realizată pe o şosea din Nigeria, a fost comentată de localnici.
  • Oamenii se miră că Elon Musk a permis ca bolidul să circule pe drumurile lor „de coşmar”.
4418 afișări
Imaginea articolului Maşină Tesla, supusă la testul şoselelor din Nigeria. Reacţii hilare după un moment inedit în trafic

FOTO: Twitter @Shutabug

Maşinile Tesla sunt fotografiate de obicei pe şosele netede ca-n palmă sau în parcările unor restaurante şi hoteluri de lux. Dar asta nu înseamnă că nu fac faţă şi condiţiilor de drum mai puţin prietenoase. Cum ar fi, de exemplu, pe unele drumuri din Nigeria, unde gropile se lărgesc tot mai mult.
 
O fotografie postată pe Twitter a declanşat un val de reacţii şi glume pe seama contrastului între maşina scumpă, neobişnuită în peisajul local, şi groapa uriaşă pe care şoferul încerca să o ocolească.
 
Oamenii s-au legat de situaţia drumurilor din Lagos şi l-au dojenit chiar şi pe Elon Musk, CEO al Tesla, pentru neglijenţa de care a dat dovadă când a lăsat maşina să circule pe drumurile nigeriene.
 
„Oare cum reuşeşte să încarce maşina în Nigeria?”, se întreabă un utilizator Twitter. Alţii glumesc pe seama jocului de cuvinte între „maşină electrică” şi „scaun electric”.
 
„Maşină ultra-modernă care evită o fântână ultra-modernă” scrie un internaut, în timp ce există şi persoane care se gândesc la scenariul unui posibil accident: „Oricine loveşte maşina asta va fugi imediat. Să strici o Tesla e echivalentul unei crime pedepsite cu închisoare pe viaţă”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici