Microsoft facilitează transferul imaginilor de pe telefon în Windows 11

  • Cea mai recentă funcţionalitate a Windows 11 simplifică transferul capturilor de ecran de pe telefon pe PC.
  • Actualizarea ”Cross-Device Experience Host” din Build 23619 îmbunătăţeşte accesibilitatea şi editarea capturilor de ecran de pe telefon direct pe PC.
  • Experienţa de partajare optimizată se integrează direct în notificările de pe desktop, eliminând necesitatea metodelor tradiţionale de transfer, cum ar fi cablurile sau serviciile de mesagerie.
1553 afișări
Imaginea articolului Microsoft facilitează transferul imaginilor de pe telefon în Windows 11

Microsoft facilitează transferul imaginilor de pe telefon în Windows 11

Microsoft introduce o nouă funcţionalitate în Windows 11, cu scopul de a simplifica procesul de transfer al capturilor de ecran de pe telefonul tău pe PC, scrie Tech Radar.

Programul Windows Insider pentru dezvoltatori este un canal care primeşte build-uri experimentale ale Windows 11 care reprezintă orice actualizare viitoare sau caracteristici noi pe care Microsoft intenţionează să le implementeze în viitorul apropiat, pentru a colecta feedback înainte de a dispune caracteristicile în versiunea publică. În prezent, în faza de testare în cadrul Programului Windows Insider pentru Dezvoltatori, această funcţionalitate iminentă permite utilizatorilor să acceseze şi să editeze capturile de ecran de pe telefon direct pe PC, eliminând necesitatea metodelor tradiţionale, precum utilizarea cablurilor, serviciilor de mesagerie sau stocării în cloud.

În versiunea experimentală Windows 11 Build 23619, actualizarea ”Cross-Device Experience Host” este pregătită să înlocuiască actuala funcţionalitate Phone Link atunci când este activată în canalul pentru dezvoltatori. Odată ce telefonul este conectat, o notificare pe desktop va apărea imediat, de fiecare dată când se realizezează o captură de ecran pe telefon. Această notificare oferă opţiuni pentru a vizualiza, edita sau distribui captura de ecran direct de pe PC.

Inovaţia promite o experienţă simplă şi eficientă de partajare, în special pentru utilizatorii obosiţi de procesul anevoios de trimitere a fotografiilor pe PC prin diferite mijloace. Integrarea funcţionalităţii în notificările desktop elimină necesitatea trimiterii capturilor de ecran prin e-mail sau folosind servicii externe. Utilizatorii pot alege să ignore sau să deschidă notificarea şi să înceapă imediat procesul de editare a capturii de ecran.

Această dezvoltare este anticipată să fie deosebit de benefică pentru persoanele mai puţin familiarizate cu tehnologia sau pentru cei care caută o modalitate rapidă şi eficientă de a transfera şi lucra cu fotografii noi. Angajamentul Microsoft de a îmbunătăţi Windows 11, în ciuda reticenţei unor utilizatori de a trece de la Windows 10, este evident. Actualizarea nu numai că introduce această funcţionalitate convenabilă de captură de ecran, ci abordează şi alte probleme, inclusiv remedierea unui bug care provoca blocări în setările Narrator şi îmbunătăţiri continue ale performanţei în Explorer-ul de fişiere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici