Microsoft Teams revine la normalitate după ce platforma de mesagerie a fost blocată

Serviciile Microsoft Teams au fost restabilite sâmbătă, după ce o întrerupere a blocat accesul la platforma de mesagerie, scrie Reuters.

187 afișări
Imaginea articolului Microsoft Teams revine la normalitate după ce platforma de mesagerie a fost blocată

Microsoft Teams revine la normalitate după ce platforma de mesagerie a fost blocată

„După eforturi extinse de monitorizare şi atenuare, am confirmat că serviciul şi funcţiile Microsoft Teams au fost restabilite sau au revenit la o stare de funcţionare optimă”, a precizat Microsoft în postarea sa pe X.

Mai mulţi utilizatori semnalaseră vineri probleme cu platforma de mesagerie.

Reclamaţiile au atins un vârf după-amiază, cu peste 14.000 de incidente, potrivit site-ului de urmărire a întreruperilor Downdetector.com.

Toate incidentele păreau să fie rezolvate sâmbătă.

Compania a declarat anterior că a identificat o problemă de reţea care a afectat o parte a serviciului Teams şi a spus că a efectuat o comutare de rezervă.

Microsoft Teams erte utilizat pe scară largă de către profesionişti pentru a programa întâlniri online, pentru a discuta pe chat, pentru a partaja fişiere.

Downdetector urmăreşte întreruperile prin colectarea rapoartelor de stare din mai multe surse, inclusiv erorile transmise de utilizatori pe platforma sa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici