Microtech este cel mai nou brand de soluţii PC şi digital education de pe piaţa din România

220 afișări
Imaginea articolului Microtech este cel mai nou brand de soluţii PC şi digital education de pe piaţa din România

Microtech este cel mai nou brand de soluţii PC şi digital education de pe piaţa din România

Microtech, unul dintre cele mai noi brand-uri de soluţii PC de pe piaţa mondială, s-a lansat oficial şi în România. Compania italiană, fondată în 2009 de Fabio Rifici, a pivotat spre asamblarea de sisteme desktop PC în 2019, precum şi pe realizarea de soluţii de tip notebook pentru aproape toate segmentele de utilizatori.

 

Odată cu pandemia, Microtech a plusat pe segmentul „personal PC” şi a lansat o gamă întreagă de laptopuri, pentru toate scenariile de utilizare, iar acum, începând cu noile provocări pentru digitalizare, de care trebuie să ţină cont toţi membrii Uniunii Europeane, compania din Italia lansează noi soluţii pentru digital education, din care fac parte table inteligente cu sistem de operare Android, ochelari de Realitate Virtuală, precum şi tablete sau mese inteligente cu display, totul pentru a da un boost procesului educaţional în ceea ce priveşte tehnologia folosită în sălile de clasă.

De asemenea, varietatea de laptopuri Microtech integrează procesoarele partenerilor Intel şi AMD, pentru un plus de performanţă în orice situaţie practică de utilizare. Astfel, laptopurile se pliază cu uşurinţă atunci când menţionăm task-urilor office de zi cu zi sau pe utilizatorii care au cerinţe suplimentare de la notebook-ul lor pentru a fi eficienţi oriunde s-ar afla.

 

Microtech LiberOS

De asemenea, Microtech se mândreşte şi cu propriul sistem de operare, LiberOS, care are la bază Ubuntu şi care poate fi preinstalat pe toate sistemele produse de companie, indiferent dacă e cazul de desktop PC sau laptop, existând totodată şi opţiunea de a opta pentru Microsoft Windows. În plus, marea majoritate a aplicaţiilor care există pe Windows vor funcţiona şi pe LiberOS, iar utilizatorii au opţiunea să aleagă chiar mai multe sisteme de operare preinstalate, tranziţia de la un sistem de operare la celălalt realizându-se printr-o interfaţă grafică simplă, user-friendly.

Platforma şi sistemele LudiX

 

În adiţia soluţiilor eficiente atât din punct de vedere a calităţii, cât şi din punct de vedere a fiabilităţii şi al segmentului de preţ, Microtech propune şi una dintre cele mai noi soluţii de configurare de sisteme de gaming de pe piaţa europeană. Aceasta va fi implementată în curând şi în România, urmând să fie anunţaţi partenerii din retail care se vor folosi de această platformă.

LudiX oferă un sistem bazat pe inteligenţă artificială care se va ocupa de configuraţia unui PC de gaming, fără ca utilizatorul să fie nevoit să aibă cunoştinţe vaste în materie de compatibilitate. Astfel, platforma se va folosi doar de două-trei întrebări generice, de tipul „care joc este preferatul tău?” sau „ce platformă preferi? AMD sau Intel?” pentru a genera un rezultat final care să răspundă nevoilor utilizatorului în intervalul de preţ stabilit.

În plus, ASUS şi MSI, doi dintre partenerii Microtech, asigură componentele necesare pentru sistemele configurate de către clienţi, în toate categoriile hardware. Platforma LudiX este în curs de implementare în mai multe ţări europene, dar şi în România, şi va putea fi accesată de oricine doreşte să-şi asambleze un nou sistem PC pentru gaming, totul procesul fiind posibil la preţuri localizate pe plan local.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici