Momentul în care Chris Rock a fost pălmuit de Will Smith, recreat de AI

Un artist a împărtăşit o serie de imagini AI care au recreat punctul de vedere al lui Chris Rock de la Oscarurile din 2022 , unde a fost pălmuit de Will Smith.

1922 afișări
Imaginea articolului Momentul în care Chris Rock a fost pălmuit de Will Smith, recreat de AI

Sursa foto: Twitter

În timpul ceremoniei din 2022, gazda premiilor Oscar, Chris Rock, a făcut o glumă despre capul ras al lui Jada Pinkett Smith – un stil pe care l-a ales ca modalitate de a face faţă alopeciei de care suferă. Will Smith, care este căsătorit cu Pinkett Smith, a urcat apoi pe scenă şi l-a pălmuit pe comedian. Mai târziu, a strigat „să nu mai menţionezi niciodată numele soţiei mele”

Clipul a devenit rapid viral, iar un artist a folosit acum software-ul bazat pe inteligenţa artificială Midjourney pentru a crea o serie de imagini care arată altercaţia din punctul de vedere al lui Rock.

Imaginile au fost distribuite pe Twitter, iar mulţi utilizatori s-au declarat speriaţi de realism, scrie nme.com
 
„Îmi pare rău, dar chestia asta cu AI începe să mă sperie”, a scris un utilizator. „Acest lucru îmi provoacă un disconfort profund”, a adăugat un altul, în timp ce un al treilea a declarat că „epoca deep fake-urilor este aici!”
 
Imaginile au apărut la câteva zile după ce o imagine generată de inteligenţă artificială a Papei Francisc purtând aparent o jachetă puf inspirată de Balenciaga a devenit şi ea virală pe Twitter. 
 
La scurt timp după aceea, Midjourney a dezactivat temporar nivelul gratuit al platformei „din cauza unei combinaţii de cerere extraordinară şi abuz de perioadă de probă”
 
În ultimul an, se pare ca Will Smith a încercat să se împace cu Chris Rock după incident, însă nu a avut parte de succes. În iulie anul trecut, Smith a postat un videoclip pe reţelele de socializare în care îşi cerea scuze pentru modul de abordare al acţiunilor sale de la premiile Oscar. 
 
 „L-am contactat pe Chris Rock, iar mesajul lui a fost că nu este încă pregătit să vorbească, dar când va fi, mă va contacta.”, a spus Smith. 
 
În timpul unui show de stand-up susţinut de Netflix luna trecută, Rock a abordat subiectul încăierării şi a spus că „nu este o victimă”.
 
„Toată lumea ştie că s-a întâmplat. Am fost pălmuit acum un an. Am fost pălmuit la Oscaruri de acest nenorocit. Şi oamenii mă tot întreabă „încă te doare?”. Da, încă mă doare. Pot să aud Summertime şi acum în urechile mele.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici