Motorola ar putea produce un smartphone care se înfăşoară în jurul încheieturii

  • Motorola a prezentat un prototip de smartphone cu un afişaj care se poate îndoi în diferite moduri.
  • De exemplu, poate fi înfăşurat în jurul încheieturii mâinii utilizatorului.
  • Nu se ştie dacă prototipul va deveni produs de serie.
157 afișări
Imaginea articolului Motorola ar putea produce un smartphone care se înfăşoară în jurul încheieturii

Sursa foto: X

Compania Motorola, care este deţinută de gigantul tehnologic chinez Lenovo, a expus un smartphone pliabil în timpul Mobile World Congress din Barcelona, potrivit CNBC. În timpul unei demonstraţii, un reprezentant Motorola a arătat cum telefonul se poate îndoi în diferite moduri pentru a se înfăşura în jurul încheieturii mâinii sau pentru a sta pe o masă.

Când telefonul este înfăşurat în jurul încheieturii mâinii, se modifică modul în care sunt afişate informaţiile. Aparatul foloseşte „conceptul de afişaj adaptiv”. De asemenea, telefonul este „conştient de context” şi se poate transforma într-un accesoriu potrivit pentru hainele pe care le poartă utilizatorul.

Produsul reprezintă un prototip aşa că nu se ştie dacă va fi fabricat vreodată pentru a fi comercializat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici