Netflix elimină opţiunea de testare gratuită a serviciului pentru abonaţi

  • Netflix a eliminat opţiunea ca potenţialii abonaţi din Statele Unite să testeze serviciul gratuit
  • Pentru a înlocui perioada de încercare gratuită, Netflix introduce noi modalităţi de a atrage potenţiali abonaţi
  • Decizia Netflix vine într-un moment în care alţi competitori se bazază pe astfel de strategii de creştere a bazei de abonaţi.
5763 afișări
Imaginea articolului Netflix elimină opţiunea de testare gratuită a serviciului pentru abonaţi

Netflix a eliminat opţiunea ca potenţialii abonaţi din Statele Unite să testeze serviciul gratuit , a anunţat compania.

Compania a început eliminarea treptată a opţiunii pentru abonaţii din SUA în această lună, dar a va elimina treptat opţiunea în mai multe ţări din întreaga lume.

Pentru a înlocui perioada de încercare gratuită, Netflix introduce noi modalităţi de a atrage potenţiali abonaţi, inclusiv postarea unor conţinuturi educaţionale pe YouTube gratuit şi alte forme de eşantionare a conţinutului.

„Ne uităm la diferite promoţii de marketing în SUA pentru a atrage noi membri”, a declarat un purtător de cuvânt al Netflix pentru The Verge.

Netflix a creat deja o platforma de conţinut gratuit incluzând episoade ale unor seriale celebre sau filme create de companie care sunt oferite fără subscripţie.

Decizia Netflix vine într-un moment în care alţi competitori se bazază pe astfel de strategii de creştere a bazei de abonaţi. Apple TV Plus a extins perioada de gratuitate pentru noii abonaţi la trei luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici