O mănuşă specială. Atinge ce nu există

  • Cercetătorii de la Universitatea Cornell au creat o mănuşă specială.
  • Mănuşa este capabilă să interacţioneze cu obiectele din realitatea augmentată.
  • iPhone 12 Pro şi Pro Max vin cu un senzor LiDAR creat pentru realitatea augmentată.
214 afișări
Imaginea articolului O mănuşă specială. Atinge ce nu există

Ce poţi face cu o mănuşă? Ei bine, în curând vei putea controla lucruri din realitatea augmentată. Obiecte pe care nu le vezi cu ochiul liber.

Cercetătorii de la Universitatea Cornell au creat mănuşa specială pentru realitatea augmentată. Dacă foloseşti ochelari speciali, vei putea interacţiona cu lucrurile care nu există decât pe lentilă. La fel şi pentru telefoanele de ultimă generaţie cu această tehnologie.
 
Cei care aleg un iPhone 12 Pro beneficiază şi de un alt avantaj. Un scanner numit LiDAR care detectează distanţele dintre obiecte cu ajutorul unor fascicule de lumină. Iar cu mănuşa vei putea să duci experienţa la un nou nivel.
 
Senzorul LiDAR face obiectele din realitatea augmentată mult mai stabile pe suprafeţe. Cel mai bun mod de a descrie este că simţi că aceste obiecte sunt lipite de suprafeţe. Simţi că fac parte din mediul în care te afli. Dacă te uiţi de aproape vei vedea că rămân acolo unde trebuie.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici