(P) Internetul din casa ta nu ţine pasul? Noul HUAWEI WiFi Mesh 3 este perfect pentru muncă, dar şi pentru filme 8K sau jocuri multiplayer

Calitatea conexiunii de internet pe care o avem acasă s-a dovedit a fi crucială în ultimii ani, mai ales de când ne bazăm pentru ea atât pentru aplicaţiile de productivitate, cât şi pentru cele pe care le folosim în timpul liber.

1238 afișări
Imaginea articolului (P) Internetul din casa ta nu ţine pasul? Noul HUAWEI WiFi Mesh 3 este perfect pentru muncă, dar şi pentru filme 8K sau jocuri multiplayer

(P) Internetul din casa ta nu ţine pasul? Noul HUAWEI WiFi Mesh 3 este perfect pentru muncă, dar şi pentru filme 8K sau jocuri multiplayer

Calitatea conexiunii de internet pe care o avem acasă s-a dovedit a fi crucială în ultimii ani, mai ales de când ne bazăm pentru ea atât pentru aplicaţiile de productivitate, cât şi pentru cele pe care le folosim în timpul liber.

Sunt câteva momente extrem de neplăcute pe care le-a întâmpinat orice utilizator de internet, fie că este vorba despre o videoconferinţă întreruptă de o conexiune slabă, un film care se opreşte chiar în punctul culminat sau o rată de încărcare lentă în timpul unui joc multiplayer pe echipe.

Acum, Huawei a creat pentru tine noul router WiFi Mesh 3, un produs WiFi 6 Plus cu o rată de 3000 Mbps (5GHz Band) şi 571 Mbps (2.4GHz Band), care îţi oferă o experienţă de utilizare neîntreruptă.

Dincolo de o performanţă premium care nu te va dezamăgi, HUAWEI WiFi Mesh 3 înseamnă şi un design elegant, ceea ce face ca acest dispozitiv să se potrivească în orice cameră din locuinţa ta. 

La tine în casă

Este alegerea ta unde vrei să aşezi noul router de la Huawei, fie că îl ţii pe hol, în biroul de acasă, în sufragerie sau în bucătărie. Acesta poate acoperi cu uşurinţă o suprafaţă de 2000 de metri pătraţi.

Indiferent cât de complicată sau neregulată este structura locuinţei tale, noul WiFi Mesh 3 îţi permite să plasezi şi să configurezi routerul în funcţie de nevoile tale.

Astfel, beneficiezi cu uşurinţă de o acoperire largă a semnalului WiFi de mare viteză, fie că este vorba de un bloc cu mai multe etaje sau o casă cu un singur nivel, fie că bei o cafea pe balcon sau petreci timp cu prietenii în curtea din spate.

HUAWEI WiFi Mesh 3 poate suporta până la 250 de dispozitive conectate, iar reţeaua rămâne stabilă chiar dacă sunt mai multe conectate simultan.

Vei vedea rapid că noul tău router de la Huawei oferă conexiuni stabile de mare viteză pe întreaga suprafaţă a casei tale, indiferent dacă te uiţi la filme 8K, emisiuni live, te joci online cu prietenii sau accesezi fişiere cu o capacitate ridicată.

Experienţă unică de utilizare

HUAWEI WiFi Mesh 3 suportă tehnologia NFC, ceea ce înseamnă că atuci când ecranul este oprit trebuie doar să plasezi un smartphone Android în partea de sus a routerului şi acesta se poate conecta direct, fără a fi nevoie de parolă, ceea ce îl face dispozitivul perfect pentru serile în care te vizitează prietenii.

Pentru toate acestea, Huawei garantează o securitate puternică în regim gratuit, fără costuri suplimentare. Te poţi bucura de experienţa de utilizare în timp ce dispozitivul asigură protecţia, confidenţialitatea şi securitatea datelor tale.

Mai mult, dispozitivul oferă garanţii de securitate HUAWEI HomeSecTM, valabile inclusiv la nivel financiar.

Routerele Huawei au trecut şapte teste stricte înainte de a fi expediate, inclusiv 100.000 de ore de testare a stabilităţii online, asigurând o calitate înaltă şi durabilitate.

Funcţia Smart Life App îţi permite să setezi aspectul şi dimensiunea locuinţei tale pentru a genera o hartă de performanţă a semnalului. Astfel, puterea şi acoperirea semnalului în casă pot fi vizualizate în orice moment.

Prin urmare, utilizatorii pot ajusta oricând locaţia routerului, în mod informat, sau pot decide în care zonă a locuinţei lor au nevoie de un semnal mult mai puternic, în funcţie de dispozitivele conectate şi nevoile fiecăruia.

Dacă totuşi există probleme de conectivitate, utilizatorul poate apela oricând la funcţia Smart Diagnosis pentru un proces simplu de depanare. Aceasta îţi permite să identifici problemele de conexiune şi să le remediezi în mod automat.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici