(P) Toate aplicaţiile tale preferate sunt disponibile pe telefonul tău HUAWEI prin universul AppGallery

Dacă noul tău dispozitiv Huawei te-a cucerit deja prin designul premium şi atractiv sau prin tehnologia de ultimă generaţie cu care este echipat, pregăteşte-te să fii surprins de ecosistemul inteligent şi inovator AppGallery.

1010 afișări
Imaginea articolului (P) Toate aplicaţiile tale preferate sunt disponibile pe telefonul tău HUAWEI prin universul AppGallery
Toate experienţele tale preferate sunt aici, aşteptând să le accesezi în universul unuia dintre cele mai mari magazine de aplicaţii din lume, fie că te gândeşti la aplicaţiile pe care le foloseşti când înveţi sau munceşti, fie că le cauţi pe cele bancare ori cele de entertainment. 
 
HUAWEI AppGallery este alegerea numărul unu în fiecare zi pentru milioane de utilizatori la nivel global şi înregistrează o creştere de popularitate rar întâlnită în lumea magazinelor de aplicaţii. 
 
Atunci când vei accesa ecosistemul AppGallery vei deveni unul dintre cei peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar care se bucură de cele 216.000 de aplicaţii integrate cu HMS Core la nivel global. 
 
Vrei să îţi gestionezi banii instant indiferent de conturile sau wallet-urile tale? Aplicaţiile băncilor, fintech-urilor şi startp-urilor tale preferate te aşteaptă în AppGallery, fie că este vorba de Revolut, George România, YOU BRD, UniCredit Mobile Banking sau BT Pay. 
 
Ai chef să socializezi, să cunoşti oameni noi, să te plimbi sau să îţi comanzi ceva de mâncare? Te vei bucura să afli că ai acces la aplicaţii precum Tinder, Viber, Snapchat, Bolt Food, Kaufland, Tazz sau Up Mobil. 
 
Dacă plănuieşti să călătoreşti sau ai nevoie de indicaţii de navigare, nu ezita să accesezi Petal Maps, Trip.com, Agoda sau Ryanair, iar dacă ai chef să te distrezi sau să te relaxezi, AppGallery te aşteaptă cu aplicaţii precum TikTok, Telegram, Atenaplay, Voyo sau Tidal. 
 
În cazul în care eşti un utilizator nou şi vrei să îţi transferi viaţa digitală pe noul tău dispozitiv Huawei, trebuie să ştii că ai la dispoziţie funcţia Huawei Phone Clone, care te va ajuta fără bătăi de cap. 
Mai trebuie să ştii că toate aceste experienţe îţi sunt oferite având în minte siguranţa ta şi a datelor tale, pentru că AppGallery asigură securitatea datelor private. În acelaşi timp, există verificări zilnice de securitate care detectează eventualele nereguli de siguranţă dintr-o aplicaţie. 
 
Toate datele utilizatorilor europeni sunt stocate în Europa, unde regulile şi reglementările impun cele mai înalte standarde de confidenţialitate a datelor. 
 

Cum instalezi Instagram şi alte aplicaţii

 
În continuare vom vedea cum poţi utiliza ecosistemul inteligent dezvoltat de HUAWEI pentru a avea acces la aplicaţiile tale preferate, precum Instagram, simplu, fără bătăi de cap. 
 
Iată care sunt paşii de urmat:
 
1. Deschide AppGallery de pe ecranul telefonului
 
 
2. Tastează Instagram în câmpul de căutare al AppGallery şi apasă pe INSTALARE
 
 
3. La următorul pas apasă CONTINUARE
 
 
4. Apasă PERMITERE ca în imaginea de mai jos
 
 
5. Apasă INSTALARE
 
 
6. Acum ai Instagram pe telefonul tău Huawei, după ce te loghezi, te poţi bucura oricând de conţinutul tău favorit!
 
 
 
Dacă ai nevoie de ajutor atunci când instalezi orice aplicaţie pe telefonul tău Huawei, nu ezita să utilizezi codul QR de mai jos. Vei fi direcţionat spre un cont de WhatsApp, unde vei intra în contact cu echipa AppGallery.
 

AppGallery pe seria HUAWEI nova 10

 
Dacă dispozitivul tău nu este echipat cu cele mai noi tehnologii, poţi oricând să faci o îmbunătăţire şi să alegi unul dintre dispozitivele atent create de Huawei pentru experienţe digitale complete. 
 
Spre exemplu, seria HUAWEI nova 10 a fost gândită special de Huawei Consumer Business Group pentru cei care sunt mereu în căutarea celui mai bun gadget pentru nevoile lor. 
 
Fie că vorbim de modelul HUAWEI nova 10 sau de HUAWEI nova 10 Pro, noua serie vine cu smartphone-uri de ultimă generaţie care îmbină un design elegant cu performanţa unei camere frontale ultra-puternice. 
 
Seria HUAWEI nova 10 moşteneşte designul nova, îmbunătăţind designul original Star Orbit Ring şi adaptând un nou design Star Orbit Craft, care aduce mai multă strălucire texturii şi o atingere mai catifelată. 
 
Totodată, modelul nova 10 este foarte subţine şi uşor, având o grosime de doar 6,88 mm şi o greutate de 168 de grame, perfect pentru a fi ţinut în palmă. 
HUAWEI nova 10 este disponibil în varianta de culoare Starry Silver, completând designul auriu Star Orbit Ring, pentru un aspect şi o senzaţie rafinată, precum şi în varianta de culoare premium discretă Starry Black. 
 
Dincolo de design, tehnologia cu care este echipat acest model deblochează un alt nivel al experienţei mobile şi al conţinuturilor digitale. Acesta vine cu un ecran viu colorat şi o perspectivă îmbunătăţită asupra detaliilor, întrucât acceptă 1,07 miliarde de culori şi o rată de refresh ridicată de până la 120 H. 
 
Dacă îţi place să creezi conţinuturi, să faci selfie-uri sau chiar vlogging, HUAWEI nova 10 te aşteaptă cu o cameră cu un unghi ultra larg de 60 MP, care permite unghiuri de filmare de până la 100 de grade şi filmări 4K. 
 
Mai mult, modelul dispune de o cameră macro cu unghi ultra-larg de 8 MP, o cameră Ultra Vision RYYB de 50 MP şi o cameră de profunzime pentru portret.
 
Nu în ultimul rând, pentru ca tu să te bucuri de tehnologiile HUAWEI şi de ecosistemul AppGallery pentru perioade cât mai lungi de timp, această serie este echipată cu funcţia SuperCharge de 66W, ceea ce înseamnă că bateria poate fi încărcată într-un timp foarte scurt. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici