Peste 100 de miliarde de ore de gaming, vizionate pe YouTube în 2020

  • Youtube a anunţat un nou record pentru canalele de gaming de platformă
  • Totalul timpului în care conţinutul a fost vizionat a fost de 100 de miliarde de ore
  • Numărul s-a dublat de la lansarea Youtube Gaming din 2018
144 afișări
Imaginea articolului Peste 100 de miliarde de ore de gaming, vizionate pe YouTube în 2020

Pe timp de pandemie, milioane de oameni şi-au îndreptat atenţia către gaming. Cât de mult? Îţi spun acum datele

Peste 100 de miliarde de ore de conţinut de gaming au fost vizionate în 2020. Din acestea, 10% au fost live pe Youtube. Există peste 80 de mii de creatori de conţinut care au ajuns la peste 100.000 de fani. Iar numărul celor cu peste 10 milioane de oameni a depăşit 350. Au existat şi multe evenimente în scopuri caritabile, inclusiv în România.
 
„Poate că suntem distanţaţi social şi fizic, dar încă putem să ne strângem pe internet şi să reuşim ceva incredibil”, este mesajul de mulţumire aş canalului de gaming Jacksepticeye.
 
Cele mai populare jocuri:
  • MINECRAFT - 201 miliarde de ore
  • ROBLOX - 75 miliarde de ore
  • GARENA FREE - 72 miliarde de ore
  • GTA V - 70 miliarde de ore
  • FORTNITE - 67 miliarde de ore

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici