Samsung descoperă o nouă "galaxie". S-a dat startul rezervărilor pentru Galaxy S21, competitorul lui iPhone 12

  • Samsung a deschis pagina de rezervări pentru următorul flagship, Galaxy S21
  • Lansarea va avea loc la începutul lui 2021, ca să intre în competiţie cu iPhone 12
  • Modelul Ultra va veni şi cu stylus S Pen
3152 afișări
Imaginea articolului Samsung descoperă o nouă "galaxie". S-a dat startul rezervărilor pentru Galaxy S21, competitorul lui iPhone 12

Luna cadourilor e aproape de final, dar 2021 va începe în forţă. Samsung a confirmat oficial că următorul telefon de top e gata de lansare, în puţin peste 2 săptămâni. Mai exact, pe 14 ianuarie vom vedea noul flagship de la Samsung. 

Galaxy S21 este aproape. Compania coreană a deschis pagina de rezervări pentru telefon. Intri acolo şi poţi să te înscrii gratuit să fii anunţat când telefonul va fi disponibil pentru precomandă. Şi pentru că Samsung e foarte atentă la marketing, oferă 50 de dolari reducere la accesorii celor care se înscriu pe site şi apoi cumpără telefonul 
 
Deşi telefonul va fi lansat pe 14 ianuarie, deja sunt cunoscute multe detalii. Inclusiv preţul, mai mic decât la generaţiile precedente.
 
„Toţii ochii sunt pe ceea ce va face compania de acum înainte din cauza schimbărilor controversate de care am auzit. Un raport menţionează că Samsung va coborî preţul modelelor Galaxy S21 cu 100 de dolari sau mai mult. Versiunea clasică va porni de la un preţ de 899 sau 849 de dolari”, spune Jaime Rivera, tech youtuber.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici