Samsung îţi oferă funcţii bazate pe inteligenţă artificială. Ce promite seria Galaxy S24

Compania coreeană anunţă că doar seria Galaxy S24 va beneficia de funcţii bazate pe A.I. Funcţiile sunt disponibile până la finele anului, urmând apoi să plăteşti un abonament lunar.

1015 afișări
Imaginea articolului Samsung îţi oferă funcţii bazate pe inteligenţă artificială. Ce promite seria Galaxy S24

Samsung îţi oferă funcţii bazate pe inteligenţă artificială. Ce promite seria Galaxy S24

Samsung îţi oferă funcţii bazate pe inteligenţă artificială, dar pe o perioadă limitată. Compania coreeană anunţă că aceste funcţii vor fi implementate pe seria Galaxy S24, scrie Aleph News.

Partea mai puţin plăcută este că aceste aplicaţii vor fi disponibile gratuit până la finele anului, urmând apoi să plăteşti un abonament lunar. Preţul abonamentului nu a fost specificat încă, dar experţii în
tehnologie preconizează că va fi un preţ destul de accesibil, probabil cât un abonament la Netflix.

În 2023, Apple a detronat Samsung în numărul livrărilor internaţionale, conform International Data Corporation. Diferenţa? 234,2 milioane de unităţi a vândut Apple, faţă de 226,6 cât a vândut Samsung. Asta după 10 ani în care gigantul tehnologic coreean a ţinut medalia de aur în vânzări.

Convorbirile telefonice traduse simultan, în 13 limbi diferite. Sau funcţia „circle-to-search”, prin care, încercuind orice parte a unei imagini de pe ecran, telefonul tău va căuta partea respectivă pe Google. Traducerea mesajelor, şi nu doar atât, ci şi intonarea lor în diferite tonuri alese: casual, formal, business sau social media. Completarea unei fotografii, în cazul în care lipseşte ceva din compoziţie, încadratură, culoare. Sau chiar transformarea unor clipuri filmate în timp real în slow-motion prin completarea cadrelor inexistente.

Samsung spune că A.I.-ul îţi asigură informaţii personale, pentru că nu mai eşti nevoit să trimiţi aceste informaţii în cloud pentru a fi utilizate.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici