Samsung oferă diverse funcţii AI în modelele premium Galaxy S24

Samsung oferă diverse funcţii de inteligenţă artificială în modelele premium Galaxy S24, ca parte a strategiei de atragere a cumpărătorilor, pentru a bate Apple, scrie Reuters.

485 afișări
Imaginea articolului Samsung oferă diverse funcţii AI în modelele premium Galaxy S24

Samsung oferă diverse funcţii AI în modelele premium Galaxy S24

Cele mai recente smartphone-uri premium Samsung Electronics, prezentate miercuri, vor avea mai multe funcţii de inteligenţă artificială, cum ar fi traducerea simultană a convorbirilor telefonice în limbi străine, în cel mai recent efort al companiei de a provoca Apple.

Apple a depăşit Samsung în 2023 în ceea ce priveşte livrările de smartphone-uri, potrivit furnizorului de date International Data Corporation, detronând Samsung pentru prima dată din 2010, deoarece cererea de dispozitive premium - un segment pe care Apple îl domină - depăşeşte creşterea pieţei.

Ca răspuns, Samsung oferă diverse funcţii de inteligenţă artificială în modelele sale premium Galaxy S24, ca parte a strategiei de atragere a cumpărătorilor.

Noile telefoane vor dispune de traducere vocală bidirecţională în timp real a unei convorbiri telefonice efectuate în direct în două limbi diferite. Potrivit companiei, seria Galaxy S24 poate face aşa ceva.

Disponibilă în 13 limbi diferite, funcţia de inteligenţă artificială de pe dispozitiv este oferită prin intermediul unei instruiri generative AI proprii Samsung.

De asemenea, acesta oferă o funcţie „circle-to-search” prin care încercuind orice parte a unei imagini de pe ecran o caută în Google. Alte funcţii includ traducerea AI şi schimbarea tonului mesajelor în casual, formal, business sau social media.

Există, de asemenea, rezumate şi traduceri AI ale înregistrărilor vocale, „editare generativă” a fotografiilor care completează fundaluri inexistente şi o funcţie care transformă videoclipurile în timp real în slow-motion prin completarea cadrelor inexistente cu ajutorul AI.

Inteligenţa artificială pe dispozitiv se referă la funcţiile de inteligenţă artificială generativă care sunt descărcate pe dispozitivul fiecărui utilizator după ce au fost antrenate, care nu au nevoie să se conecteze la cloud.

Companii precum Qualcomm şi Samsung prezintă AI pe dispozitiv ca fiind mai sigură pentru informaţiile personale, deoarece nu este nevoie să trimită datele în cloud pentru a fi utilizate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici