TikTok-erii nu cred în Jesus Talk

  • Kanye West şi-a propus să lanseze o versiune creştină a Tik Tok-ului
  • Ana Petcu spune că şi-ar descărca de curiozitate aplicaţia
  • Victor Vibez e sceptic, nu vede cum ar putea face conţinut pentru Jesus TikTok
606 afișări
Imaginea articolului TikTok-erii nu cred în Jesus Talk

TikTok-erii nu cred în Jesus Talk

Ştiai că Tik Tok-ul va avea o versiune creştină numită „Jesus Talk”? Acesta este noul proiect a lui Kanye West, care şi-a anunţat fanii că a avut o viziune şi că va răspândi creştinismul pe un nou Tik Tok. Artistul crede că toţi copiii nu prea ar trebui să se uite pe Tik Tok, din cauza unor dansuri şi story-uri mai obscene.
Influencerii sunt curioşi să vadă ce content ar avea aplicaţia lui Kanye.

Ana Petcu se amuză de reacţiile artistului şi spune că nu crede că pe Jesus Talk ar putea să îşi menţină cei aproape 300.000 de followers pe care îi are pe Tik Tok, iar Victor Vibez nu crede că se va materializa ideea.

Ana Petcu, influencer Tik Tok: Mi se pare pur şi simplu ceva ce face Kanye, adică nu este o surpriză, pentru că din câte am inţeles, el de vreo 2 ani de zile a dat-o pe muzică gospel. Nu trebuie să pornească această reformă tik tok-iană, să aducă cruci şi preoţi pe platformă. Mie nu mi se pare un lucru care stă în picioare. Din punctul meu de vedere nu este, dar cine ştie, poate va fi şi o să facem trenduri de la Sfânta Liturghie.”

Victor Vibes, influencer Tik Tok: Mi se pare că în situaţia asta este doar o chestie care nu se va întâmpla, adică Jesus TikTok sau cum vrea el să-i spună. Nu asta a fost ideea la TikTok, nu cred că cineva s-ar duce acolo. Cum rămâne cu cei care nu sunt de o anumită credinţă? N-aş putea face conţinut pe TikTok dacă este Jesus TikTok.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici