Tu ai încercat GameCenter de la Huawei? Toate jocurile tale preferate te aşteaptă în cea mai complexă aplicaţie de gaming de pe piaţă

205 afișări
Imaginea articolului Tu ai încercat GameCenter de la Huawei? Toate jocurile tale preferate te aşteaptă în cea mai complexă aplicaţie de gaming de pe piaţă
Nimic nu se compară cu jocul tău preferat după o zi lungă de muncă, fie că e vorba de următorul sezon de transferuri al echipei pentru care ai devenit manager, fie că vrei să te foloseşti de cele mai furioase păsări pentru a dărâma un castel.
 
Noi nu te vom judeca. Cine poate refuza un shooter bun precum Garena Free Fire: Rampage? Până la urmă, eşti unul dintre sutele de milioane de pasionaţi care se întrec pentru a fi la vârful clasamentului. 
 
Dacă nu te regăseşti în aceste jocuri nu este nicio problemă. Aplicaţia GameCenter din HUAWEI AppGallery te aşteaptă cu o multitudine de opţiuni de gaming şi distracţie, de la jocuri de acţiune sau jocuri sport şi până la puzzle şi jocuri de strategie. 
 
State of Survival: Survive the Zombie Apocalypse, Lords Mobile sau Evony: The King's Return sunt doar câteva dintre jocurile care pot fi descărcate din GameCenter. 
 
Mai mult, aplicaţia de gaming de pe noul tău dispozitiv Huawei îţi oferă cadouri la fiecare joc nou instalat. Şi pentru că loialitatea ta este importantă şi trebuie să fie apreciată mai mult, GameCenter vine cu recompense pentru tine. 
 

Lumea ta se deschide cu AppGallery

 
Aşa cum ai descoperit până acum, AppGallery este principala cale de descărcare a aplicaţiilor pe orice dispozitiv Huawei. Dincolo de faptul că este uşor de folosit, acest ecosistem inteligent şi inovator îţi garantează siguranţă maximă în privinţa aplicaţiilor instalate. 
 
Acum te poţi exprima mai mult, mai liber, iar opţiunile tale sunt mai mai multe pe zi ce trece pentru că AppGallery creşte constant. Deja ai acces la peste 187.000 de aplicaţii globale, dintre care 3.000 de aplicaţii locale. 
 
Pentru a ajunge aici, Huawei a colaborat cu 5,4 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, iar rezultatul este unul clar: distribuţiile totale de aplicaţii din AppGallery au ajuns la 432 de miliarde de ori în 2021. 
 
AppGallery contribuie la viziunea Huawei de a face această platformă mai deschisă, inovatoare şi accesibilă consumatorilor. În acelaşi timp, magazinul de aplicaţii protejează strict confidenţialitatea şi securitatea utilizatorilor.
 
Google Chrome, YouTube sau Zalando se numără printre cele mai căutate aplicaţii pe AppGallery, într-o listă care mai include nume precum Disney+, OLX, Google Drive sau Microsoft OneDrive.
 
Totodată, AppGallery te aşteaptă cu aplicaţiile tale preferate de mobilitate, precum Uber sau Google Maps, dar şi cu cele mai utilizate aplicaţii de livrări, ca Tazz by eMAG sau Glovo. 
 

Încearcă AppGallery pe noul tău MatePad 10.4

 
Ai avantajul de a putea accesa ecosistemul de inovaţie AppGallery pe orice dispozitiv Huawei, de la smartphone-uri şi până la tablete sau laptopuri. 
 
Pentru o experienţă de utilizare completă îţi recomandăm să încerci miile de instrumente de productivitate şi entertainment pe noul HUAWEI MatePad 10.4. 
 
Această tabletă este ideală pentru tinerii profesionişti care vor să se bucure de mai multă productivitate pentru cât mai mult timp, iar dovada stă în bateria de mare capacitate şi în posibilitatea de a utiliza ecranul fără a fi nevoie de comutare. 
 
Mai exact, bateria de 7250 mAh îţi permite să urmăreşti conţinuturile preferate timp de 12 ore fără oprire. În tot acest timp experienţa de vizionare va fi una impresionantă şi chiar imersivă, datorită ecranului de 10,4 inci şi rezoluţiei 2K.
 
HUAWEI MatePad 10.4 este o tabletă creată pentru confort şi pentru o experienţă de navigare performantă. Este dispozitivul perfect atunci când vrei să ţii pasul cu ritmul alert de la muncă, dar şi să te bucuri de lucrurile importante din viaţa ta. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici