Twitter reduce afişarea conţinutului problematic pe platformă. Postările care incită la violenţă şi ură au fost primele eliminate

  • Twitter şi-a modificat politicile de conţinut la începutul acestui an
  • Reţeaua socială a început să elimine de pe platformă conţinutul etichetat drept periculos pentru utilizatori
  • Dezinformarea, incitarea la ură şi violenţă nu sunt binevenite pe Twitter
115 afișări
Imaginea articolului Twitter reduce afişarea conţinutului problematic pe platformă. Postările care incită la violenţă şi ură au fost primele eliminate

Sursa foto: profimedia

La începutul acestui an, Twitter a anunţat modificări ale politicii sale de conţinut care au vizat în special conţinutul violent şi discriminatoriu afişat de terţi. Conturile care nu respectă noua politică implementată vor fi suspendate dacă nu îşi schimbă obiceiurile.

În martie, Twitter a detalia noua politică prin care doreşte să reducă „conţinutul nociv din surse externe” la care sunt expuşi utilizatorii.

Într-o actualizare publicată marţi, într-un tweet de asistenţă, compania afirmă că a pus alte două dispoziţii la politica sa. Acestea vizează în mod special conţinutul care incită la ură şi violenţă, precum şi conturile care împărtăşesc acest tip de conţinut.

Politica actualizată descrie natura conţinutului de acest fel drept una care hărţuieşte, ameninţă sau promovează violenţa împotriva oamenilor pe baza diferitelor categorii, inclusiv rasă, sex, naţionalitate, religie, vârstă, dizabilităţi, boli şi multe altele.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici