Un nou studio de jocuri în Bucureşti. În Capitală va fi dezvoltat jocul DUNE

Dezvoltatorul de jocuri video Funcom deschide un nou studio în Bucureşti şi l-a numit pe Ionuţ Codreanu Head of Studio, anunţă compania.

1561 afișări
Imaginea articolului Un nou studio de jocuri în Bucureşti. În Capitală va fi dezvoltat jocul DUNE

Un nou studio de jocuri în Bucureşti. În Capitală va fi dezvoltat jocul DUNE

Prioritatea lui Codreanu este să găsească oamenii potriviţi pentru a pune bazele studioului din Bucureşti. „Primii colegi sunt deja aici şi am pornit activitatea. Căutăm în continuare oameni talentaţi alături de care să ne atingem obiectivele noastre foarte ambiţioase. Vrem să construim un departament de testare care va lucra alături de echipele de producţie pentru a ne asigura că livrăm jocuri la cel mai înalt standard de calitate. În acelaşi timp, punem bazele unei echipe de automatizări care va eficientiza modul în care dezvoltăm şi testăm jocurile. Pentru a ajunge acolo, ne dorim să aducem oameni experimentaţi, dornici să-şi dezvolte noi abilităţi şi să lucreze cu cele mai noi tehnologii”, a declarat Ionuţ Codreanu.

Funcom este cunoscut pentru jocuri precum Anarchy Online, Age of Conan şi The Secret World. Noii angajaţi din Bucureşti vor lucra pe brand-uri mari precum Conan şi Dune. „Dune este cel mai ambiţios proiect al nostru de până acum. Frank Herbert a creat un univers emblematic şi suntem încântaţi că avem şansa să îl recreăm în jocul nostru”, spune Ionuţ Codreanu.

„Suntem bucuroşi că am găsit persoana potrivită pentru a deschide un nou studio în Bucureşti. Ionuţ are o experienţă bogată pe piaţa de gaming din România, lucrând de mai mult de 17 ani în companii precum Vivendi, Bandai Namco şi Ubisoft. Suntem încrezători că Ionuţ va transforma Funcom Bucureşti într-un jucător important. Studioul din Bucureşti va fi implicat în dezvoltarea unor proiecte precum Dune, Conan Exiles şi nu numai”, spune Rui Casais, CEO Funcom.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici