VIDEO  Un smartphone mai puţin smart. Ce conţine şi cât costă

  • Light Phone 2 a fost creat pentru persoanele care vor să renunţe la smartphone
  • Are un display cu e-ink, similar cu un e-book reader
  • Nu are cameră foto, însă costă 300 de dolari
2095 afișări
Imaginea articolului Un smartphone mai puţin smart. Ce conţine şi cât costă

Un smartphone mai puţin smart. Ce conţine şi cât costă FOTO Captură Youtube/JerryRing

A fost inventat telefonul care să rezolve dependenţa de ... telefon.

Multe persoane folosesc prea mult telefonul mobil şi uită de lumea reală. Pentru aceştia a apărut un smartphone ... mai puţin smart. Se numeşte Light Phone şi are un display alb-negru. Poate să trimită mesaje, are sonerii personalizate şi alarmă. Şi cam atât.
 
Unul dintre cei mai cunoscuţi youtuberi l-a desfăcut să vadă ce conţine.
 
  • „Acest telefon munceşte la fel de mult cum o face Casa Alba în timpul unei pandemii. Dacă banii nu reprezintă o problemă şi ai 300 de dolari de cheltuială, poţi să iei un Light Phone. Chiar dacă probabil va ajunge să fie de decor la 20 de minute după ce a eşuat tentativa de detoxifiere tehnologică”, explică Zack Nelson, Tech youtuber.
                

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici