VIDEO: Cursă inedită între BMW E46 şi Tesla model S

  • Într-o cursă inedită, BMW E46 s-a luat la întrecere cu un Tesla model S
  • Motorul V8 al maşinii germane are o capacitate de 6.9 litri
  • Cele două automobile au, împreună, peste 1100 de cai putere
555 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Cursă inedită între BMW E46 şi Tesla model S

FOTO: captură ecran YouTube/ Hoonigan

Una dintre problemele maşinilor electrice era, pe lângă autonomie, şi viteza. Tesla S demonstrează, o dată în plus, că era modelelor electrice stă să înceapă. 

BMW E46 are un motor de 620 de cai putere, mult mai mulţi decât Tesla. Maşina americană dezvoltă doar 500 de cai putere şi este mai grea. BMW poluează serios cu motorul său de 6.9 litri, în timp ce Tesla este eco-friendly. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici