VIDEO Hoonicorn Ford Mustang 1965 se ia la întrecere cu lumea

  • Hoonicorn este un Ford Mustang 1965 preparat pentru curse
  • Ultimul adversar a fost un Ford GT cu 1400 de cai putere
  • Cele două maşini au, împreună, 2800 de cai putere
661 afișări
Imaginea articolului VIDEO Hoonicorn Ford Mustang 1965 se ia la întrecere cu lumea

Ken Block conduce probabil cea mai rapidă maşină de serie transformată într-un monstru al drag-racingului. Hoonicorn Ford Mustang 1965 se poate întrece cu cele mai rapide supermaşini, ca McLaren Senna sau Ford GT Carbon Edition.

Hoonicorn are un motor clasic american, V8, cu doua turbine, şi poate genera 1400 de cai putere. Pe distanţa de 457 de metri, Fordul Mustang s-a luat la întrecere cu Ford GT, care are o putere egală.

Lupta între Forduri a fost câştigată clar de Hoonicorn Mustang, şi datorită faptului că e o maşină mai uşoară. Deocamdată nimeni nu a întrecut maşina lui Ken Block, cel mai aproape fiind un Audi RS3, preparat special pentru „liniuţe”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici