VIDEO SpaceX a oprit lansarea unui satelit către Spaţiu cu doar 2 secunde înainte să aibă loc

  • SpaceX a oprit lansarea unui satelit către Spaţiu cu 2 secunde înainte să aibă loc
  • GPS III-4 e un satelit al US Space Force, noua branşă din armata americană
  • Evenimentul a fost transmis în direct de SpaceX pe Youtube
1592 afișări
Imaginea articolului VIDEO SpaceX a oprit lansarea unui satelit către Spaţiu cu doar 2 secunde înainte să aibă loc

SpaceX a oprit lansarea unui satelit către Spaţiu cu doar 2 secunde înainte să aibă loc

Cu siguranţă ştii clişeul din filmele de la Hollywood în care numărătoarea inversă este oprită cu 2 secunde înainte să se încheie. Ei bine, s-a întâmplat şi în realitate la ultima lansare Space X.

Compania deţinută de Elon Musk se pregătea să lanseze un satelit militar către Spaţiu. Al patrulea dintr-o serie administrată de US Space Force. 
 
SpaceX nu a anunţat pentru când a fost amânată lansarea. Satelitul nu va rămâne prea mult timp pe pământ, urmând să se alăture unei constelaţii de sateliţi aflată deja pe orbită. A fost a doua lansare amânată de către SpaceX în decurs de câteva zile. Săptămâna trecută trebuia să lanseze o noua serie de sateliţi de comunicare Starlink la bordul unei rachete Falcon 9.
 
JOHN INSPRUCKER - INGINER SPACE X: Ei bine, am reuşit să evităm vremea proastă în această seară, ne-am apropiat de secund 0 pentru lansare, dar ne-am oprit cu 2 secunde înainte. Chiar când ne pregăteam să aprindem motorul 9 Merlin 1D care ne propulsa către Spaţiu.

 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici