WhatsApp lansează avataruri 3D

WhatsApp lansează avatarurile 3D pentru utilizatorii din întreaga lume, care pot fi folosite drept poză de profil sau pot fi trimise sub formă de stickere. Anunţul vine la câteva luni după ce folosirea avatarurilor a fost testată pe aplicaţie.

488 afișări
Imaginea articolului WhatsApp lansează avataruri 3D

META

Miercuri, Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, a scris pe Facebook că avatarurile ajung pe WhatsApp.

Anunţul vine după o testare de câteva luni, raportată de WABetaInfo.

WhatsApp precizează că utilizatorii pot folosi avataruri personalizate ca fotografie de profil sau pot trimite unul din cele 36 de stickere.

"Avatarul tău este o versiune digitală a ta care poate fi creată din miliarde de combinaţii de diverse stiluri de păr, trăsături faciale şi ţinute", a precizat compania.

De asemenea, WhatsApp a precizat că utilizatorii vor primi în timp îmbunătăţiri de stil.

Utilizatorii îşi vor putea crea avatarurile pe WhatsApp accesând meniul Setări. Aplicaţia de mesagerie va avea, de asemenea, o opţiune "Use Avatar" în setările pentru fotografia de profil.

În 2019, Meta a introdus avataruri 3D în stil Bitmoji pe Facebook şi Messenger. Lansarea iniţială a fost limitată la pieţe precum Australia, Noua Zeelandă, Europa şi Canada, deşi gigantul reţelelor de socializare şi-a extins ulterior prezenţa în SUA în 2020. Instagram a introdus, de asemenea, avataruri de la sfârşitul lunii ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici