Xiaomi a lansat noua serie de telefoane Mi10 T în România. Vârful de gamă este capabil să filmeze la rezoluţie 8K

  • Xiaomi a lansat noua serie de telefoane Mi10 T în România
  • Vârful de gamă este Mi10 T Pro care va costa 2.499 de lei
  • Telefonul are un senzor principal de 108MP, capabil să filmeze la rezoluţie 8K
1308 afișări
Imaginea articolului Xiaomi a lansat noua serie de telefoane Mi10 T în România. Vârful de gamă este capabil să filmeze la rezoluţie 8K

Xiaomi a lansat noua serie de telefoane Mi10 T în România. Vârful de gamă este capabil să filmeze la rezoluţie 8K

Dacă eşti pasionat de telefoane, cu siguranţă ştii că Xiaomi (cşa-o-mi) are trei noi modele noi din seria Mi10 T. Ei bine, de acum acestea au venit şi în România. Compania a organizat un eveniment virtual pentru ţara noastră şi a anunţat preţurile. Le-au comparat cu telefoanele rivale de la Samsung sau Apple.

Cel mai puternic dintre ele este Mi10 T Pro. Are ceea ce sperau fanii Apple că va avea iPhone 12: display cu rată de refresh mare. Camera este şi ea remarcabilă.
 
DAN CADAR - ZONA IT: Camere vine cu această bestie de senzor de 108MP pusă în valoare de o lentilă wide de 26mm foarte luminoasă, f/1.7, şi stabilizată optic. Iar asta deschide noi orizonturi şi posibilităţi. Da, filmare 8K. Ştiu că pentru cei mai mulţi dintre voi este over-kill şi inutil, dar pentru cei care folosesc telefonul pentru mai mult decât poze de vacanţă, pentru cei care încearcă lucruri şi fac experimente, este o opţiune binevenită.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici