#TrebuieSaRepornimBusinessul  Video Antreprenor din Bucureşti: ”După starea de urgenţă, economia va trebui pusă pe picioare de micii afacerişti!”

  • Un mic local din Bucureşti, unde mâncai tarte, a rămas deschis pentru aplicaţiile takeaway
  • Patronul atelierului de tarte spune că ajutorul statului e ca un bonus
  • După perioada stării de urgenţă, micii antreprenori ar trebui să investească în dezvoltare
2253 afișări

Un local mic din Bucureşti, în care până la starea de urgenţă puteai veni să serveşti o tartă gustoasă, a reuşit să rămână deschis şi în perioada stării de urgenţă. Acum îţi livrează produsele direct acasă.

Radu Darie, co-proprietar Atelierul de Tarte: „Noua stare de normalitate din această stare de urgenţă a însemnat de fapt să ne focusăm mult mai mult, dacă nu 99% din businessul nostru, să ne focusăm pe aplicaţii.”

După primele două săptămâni patronul şi angajaţii lui au reuşit să se adapteze noilor reguli.

„Am înţeles că este foarte important să fim atenţi în primul rând la tot ce înseamnă metode, tot ce înseamnă forme de asigurare a sigurnaţei noastre în primul rând. Purtăm măşti, purtăm mănuşi, igienizăm toate spaţiile de lucru la două ore.”

Vânzările on-line i-au permis micului antreprenor să păstreze 70 la sută din angajaţi. Restul au fost trimişi în şomaj tehnic. 

„Baza în autorităţi ca întotdeauna este mai mică. Noi suntem antreprenori, ne bazăm pe ceea ce putem noi să facem, ceea ce primim sau vom primi ca ajutor din partea statului va veni ca un bonus.”

Antreprenorul este sigur că după starea de urgenţă vom păstra distanţarea socială. Aşa că, unica soluţie pentru afacerile mici să ajungă la tine este să găsească noi metode. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici