#TrebuieSaRepornimBusinessul  Video Back in business: Una dintre cele mai mari firme de mobilă şi-a deschis o parte din magazine, după şase săptămâni

  • Mobexpert şi-a deschis o parte din magazine, cu respectarea măsurilor de siguranţă principale
  • Angajaţii care lucrează sunt echipaţi cu măşti, mănuşi şi folosesc dezinfectant
  • Firma are 2.400 de angajaţi şi o cifră de afaceri de aproximativ 200 de milioane de euro pe an
1446 afișări

Dacă vrei să îţi mobilezi casa, înseamnă că îţi dau o veste bună. Mobexpert, una dintre cele mai mari firme de mobilă, şi-a deschis o parte din magazine. Clienţii au început deja să apară.

„O să cumpărăm o canapea, un colţar şi chiar am aşteptat ziua deschiderii, am şi avut nevoie de el şi am aşteptat cu drag. Sunt printre cei mai buni şi ne bucurăm că au deschis”, a spus un client.

„E abia începutul şi poate că au fost vreo 2, 3 clienţi până în momentul de faţă. O să vină ulterior”, a declarat un angajat al firmei.

Cei mai curajoşi dintre antreprenori şi-au repornit business-ul fără a aştepta ajutor de la guvern. După ce şi-a echipat angajaţii cu măşti şi mănuşi, una dintre cele mai mari firme de mobilă a deschis uşile în aşteptarea clienţilor.

”Măşti, dezinfectant, mănuşi, distanţa socială cât se poate, încercăm să nu aglomerăm zonele. Ne bucurăm că am revenit la muncă, ne bucurăm că am început să pornim motoarele un pic, dar totul cu maximă responsabilitate”, mai spune un angajat.

Firma are 2.400 de angajaţi şi o cifră de afaceri de aproximativ 200 de milioane de euro pe an. Dincolo de retail, grupul deţine opt fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici