#TrebuieSaRepornimBusinessul  Video Numărul de firme noi înregistrate în martie 2020 a scăzut cu 74%. Epidemia a tăiat din avântul antreprenorial

  • Numărul de firme noi înregistrate în martie 2020 a scăzut cu 74% faţă de aceeaşi lună din 2019
  • De la începutul anului, au fost înfiinţate circa 27.000 de firme, cu 15.000 mai puţine decât în aceeaşi perioadă a anului trecut
  • Cele mai multe înregistrări sunt în comerţ, construcţii şi transport
308 afișări

Epidemia a tăiat din avântul antreprenorial. Numărul de firme noi înregistrate în luna martie a scăzut cu 74% faţă de aceeaşi lună a anului trecut.

Cristian Bărcan, fondator companie specializată în înfiinţări şi modificări online: „Efectele coronavirus au afectat puternic iniţiativele antreprenoriale, indiferent de forma juridică a acestora: SRL, PFA sau intreprinderi individuale, înregistrându-se scăderi de pâna la 74 % faţă de anul 2019, situaţie însă care ar putea fi si mai grava in luna aprilie”

Cele mai multe înregistrări în martie au fost în domenii precum comerţ, construcţii şi transport, iar cele mai puţine în industria extractivă, distribuţia apei şi furnizarea energiei electrice. De la începutul anului, au fost înfiinţate aproximativ 27.000 de firme noi, cu 15.000 mai puţine decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici