Video Umorul se răspândeşte online mai rapid decât panica / Cele mai amuzante glume pe internet: imaginaţia nu cunoaşte limite | VIDEO

  • Lumea stă mai mult în casă şi astfel apar tot mai multe filmuleţe amuzante care devin virale
  • Sute de mii de oameni distribuie clipurile video comice pe reţelele de socializare
  • Filmuleţele au un efect pozitiv asupra celor izolaţi acasă în aceste zile
8556 afișări

Când toţi prietenii tăi stau în casă observi cum distracţia se mută pe internet. Toate glumele pe care le făceaţi în gaşcă capătă acum o formă nouă. Cea a filmuleţelor amuzante pe care toată lumea le distribuie pe reţelele de socializare.  Iată câteva filmuleţe pe care e musai să le dai mai departe, după ce râzi pe săturate.

Mai ţii minte jocul Pacman cu cercul galben care înghite alte forme colorate? Iată-l aici întruchipat într-un monstru furios pe maşinile aflate în mers. Totul vine din imaginaţia unui internaut care a reuşit să amuze o lume întreagă.

Care e culmea singurătăţii? Să dai noroc cu tine însuţi, în oglindă. 

Dacă eşti trist că s-a închis sala de fitness, află că puţin detergent lichid poate face minuni.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici