Video #BossBitchFightChallenge| Cea mai tare bătaie între vedete s-a dat în izolare. Halle Berry şi Cameron Diaz, protagoniste

  • Actriţa şi cascadoarea Zoë Bell a provocat vedetele, cărora le-a fost dublură, la o bătaie din izolare
  • Halle Berry, Cameron Diaz, Rosario Dawson, Drew Barrymore sau Scarlett Johansson au răspuns provocării
  • #BossBitchFightChallenge, cea mai spectaculoasă bătaie feminină, are sute de mii de vizualizări
2668 afișări

Te-ai gândit că ai putea s-o vezi vreodată pe Halle Berry lovind-o pe Cameron Diaz? Sau pe Drew Barrymore, care îi învineţeşte ochii lui Scarlett Johansson?

Actriţa şi cascadoarea Zoë Bell şi-a provocat prietenele cărora le-a fost dublură la cea mai tare bătaie din izolare. Iar la chemarea ei au răspuns mai multe vedete de la Hollywood. Iar ce a ieşit e o confruntare spectaculoasă între actriţe.

Zoë Bell este cunoscută pentru apariţia ei ca dublură în scenele de acţiune din producţii precum „Xena: Prinţesa Războinică” sau „Kill Bill”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici