Comisia de control a SRI se suceşte. Hellvig va fi audiat după starea de urgenţă

  • Comisia SRI din Parlament a solicitat punctul de vedere al Serviciului privind acuzaţiile lui Klaus Iohannis
  • SRI va trebui să ofere comisiei date cu privire la o eventuală înţelegere între PSD şi Ungaria, privind Ardealul
  • Preşedintele României a acuzat PSD de înţelegeri cu oficialii maghiari privind autonomia Ţinutului Secuiesc
1307 afișări
Imaginea articolului Comisia de control a SRI se suceşte. Hellvig va fi audiat după starea de urgenţă

Comisia de control a SRI se suceşte

Comisia de control a SRI schimbă macazul. Eduard Hellvig nu a mai fost audiat în cadrul comisiei, în schimb, Parlamentul a solicitat un punct de vedere din partea SRI privind acuzaţiile preşedintelui Iohannis în scandalul Autonomiei Ţinului Secuiesc.

„Am solicitat un punct de vedere de la Serviciul Român de Informaţii în ceea ce priveşte afirmaţiile preşedintelui României. Până lunea viitoare ne vor pune la dispoziţie datele pe care le au despre presupusa înţelegere între Partidul Social Democrat şi liderul de la Budapesta”, a spus Marian Cucşa, vicepreşedintele Comisiei de Control a SRI.

Iniţial, vicepreşedintele comisiei de control a SRI, Marian Cucşa afirmase că Eduard Hellvig, directorul SRI,  urma să fie audiat în cursul zilei de marţi, în cadrul comisiei. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici