Video Detaliul terifiant dintr-un selfie postat de Jennifer Lopez

  • Jennifer Lopez are iar probleme cu fotografiile pe care le publică pe Instagram
  • Fanii au depistat un bărbat mascat într-un selfie publicat de Jennifer Lopez
  • Nu este clar dacă bărbatul ameninţător poartă mască sau e uimit de ce vede
4162 afișări

Ştii cum îţi fac probleme selfie-urile? Acum o lună Jennifer Lopez era dată în judecată pentru o imagine de pe Instagram. Acum fanii săi au luat-o razna după ce au remarcat un chip ameninţător în fundalul unui selfie publicat de artistă pe platforma de socializare. 

Vedeta îşi etala corpul lucrat la sală, dar fanii săi au remarcat o figură dubioasă strecurată undeva în spatele acesteia.

Bărbatul surprins în imagini pare să poarte o mască. Unii fani spun spun că intrusul şi-a acoperit gura cu palma, expresia feţei sale fiind destul de înfricoşătoare.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici